söndag 25 mars 2012

Vårens puls.

elvis

Hej på er alla.
Ja så är det söndag igen och inatt förlorade vi en timma när klockan ställdes fram...

Idag skulle vi ha åkt till Brunnshult för att tömma och städa huset där, men tyvärr så fick vi ingen släpkärra förrän på måndag. Så måndag får det bli. Sover nog över hos Annie tills tisdag. Det ska bli så skönt att få detta gjort. Det "hänger" över mig som en sten och det är inte lätt att ha ansvar för två ställen samtidigt. Man är ju ingen ungdom längre.....hmm...hihi.

Ja igår var Pelle ute och fiskade tillsammans med en kompis. Ingen fisk blev det tyvärr, men de fick ju en bra dag på sjön.
Sen fick vi trevligt besök på kvällen av Ulrika, Patrik och Amanda. Så roligt att träffa dom.


Pelles ena båt Örnviken som alltid står på båttrailern...

...klar att tas med dit man vill åka.

Å vad jag njuter nu när vårens puls ökar från dag till dag. Det är så skönt med solen, alla blommorna som börjar vakna och den underbara fågelsången som liksom kittlar öronen.
Nu vill jag greja ute och få det fint där, men det är inte så lätt. Får så ont i rygg och axlar av att gå med kratta så det blir lite pö om pö med det. Det får ta den tid det tar. Det springer ändå inte ifrån mig och ingen annan gör det, tyvärr :))


Så underbart med blåsipporna

som bara blir fler och fler.

Och Tussilago som är ett av vårens första tecken.

Lyser så gult som solen....hihi.

I torsdags fick jag en trevlig överraskning i brevlådan. En present från Jeanette och Micke Muster. Blev jätteglad. Tack snälla ni.
Ja nu närmar det sig den 31 med stormsteg. Ser fram emot att komma ut en sväng igen. Top Cats, John Lindbergs Trio och Cherry Tess.
Detta var allt för denna gång.

Ha det gott alla.

Kram Lill.

2 kommentarer:

  1. Tack själv Lill,det var jätterevligt,det får vi göra om

    SvaraRadera
  2. nice picture and great blog post i really enjoyed to read this post thanks for sharing this blog.

    SvaraRadera