söndag 1 april 2012

Den gångna veckan.

elvis

Hej på er alla.
Ja så gör jag ett inlägg igen. Dom sista veckorna har varit lite stressiga och jag har känt mig för trött för att orka blogga, men här kommer lite nytt.

Brunnshult.

I rabatterna jag gjorde förra sommaren

börjar det spira och gro.

Måndag och tisdag åkte Pelle och jag till Brunnshult. Vi hyrde en kärra i Falköping och hämtade nästan allt jag hade kvar där. Bertil, Annie och Daniel hjälpte oss. Vi sov hos Annie.
Tisdag var vi hemma vid nio tiden. Lastade av alla grejerna i båtgaraget för vi var för trötta för att bära in det. Lämnade kärran och handlade lite, sen hem och bara slappade.


Så skönt att komma hem igen

och lasta av allt i båtgaraget.

Torsdag var Daniel, Bertil, Lennart och Billy i Brunnshult och slängde allt skräp på tippen. Underbara dom. Tack. Själv åkte jag till Göteborg och Sahlgrenska för att kolla och mäta mig efter min Gastric Bypass. Var sen och tog foton som plastikkirurgen skulle ha innan min buk-plastik-operation. När jag var klar där åkte jag till Annie i Vänersborg. Var framme hos henne vid sex-tiden. Var jättetrött och kröp till sängs kl.20.


Dom håller på att bygga om på Sahlgrenska

så allt var en enda stor, rörig byggplats.

Fick påskägg och en hjärtformad sten av Annie.

Mums.

Underbart nu när vitsipporna har kommit.

Vååår.

Fredag åkte vi upp till Brunnshult och packade in resten av mina grejer i bilen. Nu är det bara några småsaker kvar. Så är det bara städningen kvar och den tar vi till veckan.
Kl. 17.45 var jag hemma igen i Tiarp. Kl.18 hämtade jag Karin och vi åkte till Inger på lite god mat. Hade en helt underbar kväll. Hade plockat med mig en bukett med vitsippor som Inger blev jätteglad för att få.
Lördag (igår), kom Marika, Annie och Tekla vid elva tiden. På kvällen åkte vi till Huskvarna Folkets Park. Cherry Tess, John Lindbergs Trio och Top Cats spelade.


På väg till Huskvarna.

John Lindbergs Trio.


Top Cats.

Idag har jag bara slappat och tittat på Tv. Skal strax krypa under täcket.

Ha det gott alla.

Kram Lill.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar