onsdag 14 mars 2012

Blåsippor.

elvis

Hej på er alla.
Ännu en underbar, solig dag. Passade på att kratta lite i trädgården och rensa i rabatterna. Lite kallt var det fast det blåste inget och jag blev snart varm.
Vid elva tiden åkte jag upp till Karin och snackade lite. Hon är såååå underbar. Hon hade gjort fisksoppa och laxpaté och det fick jag med mig hem. Mmmm, vilken god middag.


Karins fisksoppa. Underbart god...

God är även hennes laxpaté.

Sen blev det till att greja lite mera ute. Vid halv fyra åkte jag mot Falköping för att handla lite. När jag kom till flygplatsen fick jag se två killar som gick och puttade på en beach buggy. Trodde dom hade fått bensinstopp. Jag stannade och frågade om de behövde hjälp. De blev jätteglada och svarade "gärna". Det var gas vajern som hade gått av. Jag vände bilen och tog fram en lina. Den ena killen åkte med mig för att visa vägen. Jag bogserade dom bort till Uddagården. De var jätte tacksamma.


Sen in till Falköping och handlade lite.

Hem igen och fortsatte kratta ute. Tog en sväng utefter vägen för att se om det hade kommit upp några Tussilago, men hittade inga. Däremot hittade jag blåsippor. Så underbart att se dom. VÅR. VÅR.......hihi.


Det var mycket blåsippor ....

på många ställen.

Dom kommer jag sätta i rabatten här.


Vid sju tiden gick jag upp till Karin igen. Vi åt mini-pizza, kex och brieost och tog lite rödvin. Det var jättetrevligt.
Ja detta var allt för idag.

Ha det gott alla.

Kram Lill.

1 kommentar:

  1. Hej hej halkade in här via google :) fin blogg och härligt med blåsippor må gott // Mari

    SvaraRadera