lördag 18 december 2010

Både Kjell och luftvärmepumpen på plats. :)))))

Hej på er alla.
Ja nu närmar det sig julafton. Om en vecka så är den över. Då sitter man där trött och utschasad.....haha..... förhoppningsvis med en del nytt..... hihi....om tomten tycker man varit snäll. Och det har man ju, eller hur?


Nej skämt åsido.
Nu har Kjell kommit hem och mår efter omständigheterna ganska bra. Hoppas det håller i. Måndag ska de komma hit hem från Palliativ Avdelning och vi ska snacka. Jag är bara så rädd att dom ska säga något som gör Kjell ledsen. Tror inte han vet eller förstår hur allvarligt sjuk han är och jag vill att han ska må så bra som det är möjligt, så länge som möjligt. Han har börjat äta väldigt mycket och det är bra. Beror nog på cortisonet. Han är så mager så några kilon till vore bra.
Nu har vi fått in luftvärmepumpen och jag ska säga att det blev skillnad. Nu har vi så god värme här och nu kan man gå upp på morgonen utan att behöva "kasta" sig in i morronrocken och ändå frysa. Nu kan man gå i bara trosor och ändå inte frysa. Underbart.
Annie och jag blev så upprymda och nöjda med värmen så vi fick skoja lite. Jag fick krypa in i lådan till utedelen och Annie fotade. Dumma foton, men det är bra att kunna skoja lite mitt i alla tråkigheter.

"Tomtemor" i lådan.....

med solglasögon..haha...
"Varför sitter hon där?" undrar Tekla.
Ja en låda kan man ha till mycket, eller hur?

Igår var min bror Janne, Jeanette, Sonen Anders och hans tjej Malin i Norge och handlade julmat. De åkte bara till gränsen för Anders var tvungen att vara tillbaka till kl.17. (Tror han skulle spela på Backstage).
Janne ringde vår bror Roy så de skulle kunna träffats, men han fick inte tag i honom så det blev inte av. Annie och jag åkte ned till Vänersborg och hämtade Jennie. Sen träffade vi Janne och de andra och fick vår norska julmat. Mmmmm.......
Så var vi på Willys och handlade, hämtade sen Annies kompis Anjelika i Onsjö och så åkte vi hem.
Jennie och Anjelika stannar här ett par dagar. Idag ska vi baka lite och göra julgodis.


Lima i sin säng.

Detta var allt för denna gång.
Ha det riktigt gott alla. (Skickar en speciell hälsning till Lena. Hoppas allt gick bra. Tänker på dig).

Kram Lill.

2 kommentarer:

 1. Hej!

  Härligt att Kjell är hemma...hoppas allt håller i sig och att ni får en fin jul!!!!!!

  Dig i lådan fick mig att dra på smilbanden... en barnsång dök upp i huvudet...

  Gubben (gumman)i lådan, gumman i lådan... vad har du för dig...sover du...kokar du kaffe, bakar du bullar...gumman i lådan kom ut.

  LOVE!

  Kati

  SvaraRadera
 2. Om det är mig du menar så gick allt bra. Jag skall åka upp till Sahlgrenska och hälsa på honom idag. Vi har pratats vid några gånger så jag vet att han mår bra. Skönt att han är hemma igen. Värmepumpen är av "fel" märke :) Det är såna vi importerar och säljer på mitt jobb, men då av märket Hitachi. Ha en bra dag! Kram

  SvaraRadera