tisdag 10 augusti 2010

Två likadana Awards.... :)

Hej på er alla.

Idag har jag fått två stycken likadana Beautiful Blogger Awards. En från Lena och en från Katherina. Tack så mycket. Va glad jag blev.Reglerna är att man ska skriva 7 saker om sig själv och sen ge Awarden till 7 andra bloggare.

Hmm.... det var inte så lätt att komma på vad man ska skriva, men här kommer 7 saker om mig.

1. Jag älskar att måla porslin, glas och att brodera på min maskin. Ja jag älskar alla sorters
handarbete/pyssel.
2. Jag är för det mesta pigg och glad och älskar att skratta.
3. Raggarlivet är underbart.
4. Jag hatar falska, baktalande s.k. "vänner". Ja jag hatar all falskhet.
5. Musik är ett måste och en av mina favoriter är Micke Muster.
6. Mina barn/syskon/släkt/riktiga vänner är det finaste jag vet.
7. Att få vara i en båt ute på havet och fiska makrill ger mig lugn och ro.

Så vill jag lämna Awarden vidare till:

Vibeke&Peter
Randi Blaasvär
Nillas lilla vrå
Elins Blogg
Mirimes Blogg (Little Miss Muffins).
Min klon är snyggare än..
Fenixmona


Jag har fått en kommentar om att jag ska skriva vem personerna jag skriver om är och det ska jag försöka göra. Som det stog i kommentaren så känner ju inte alla oss och vet inte vem alla är. Det är ju logiskt att nya läsare inte vet det. Så ni som följt min blogg länge och vet vem jag talar om, ni får ha tålamod med att jag nu skriver vem som är vad..... :)

Ja så har jag väl inte så mycket nytt att berätta. Igår åkte min dotter Annie och jag till Brunnshult för att greja lite. Min kompis Marika tog deras Chevrolet Transport och körde upp ett lass med grejer för oss.
Annie ska vara kvar tills onsdag och greja, men jag fick ju åka hem igen pga min man Kjell. Han ska till läkare idag kl.13. Sen åker jag upp igen. Tror att vår kompis Bertil också kommer upp och hjälper till.
Passade på att åka innom Brålanda igår och hälsade på min underbara vän Sanna. Nu kommer vi träffas oftare eftersom vi flyttar "uppåt" igen...ha ha.....det ska bli roligt.

För er som är intresserade i att veta så kan jag berätta att min bror Frank fick åka hem igår, efter mycket tjat från hans sida.

Ja detta blev inget långt inlägg.

Ha det gott alla.

Kram Lill.


2 kommentarer:

  1. Tack så mycket för förklaringarna :) Enklare att följa. Sorry, missade att du fick awarden av kati också, så trots att jag ansträngde mig så bidde det dubbelt...

    SvaraRadera
  2. Hei Lill , takker så mye for Awarden . Det var koselig da . Håper det står bra til med dere , jeg har bar besøk av min søster og hennes samboer til i morgen . Det har vært kjekt at hun kom for det er ikke så ofte vi ser hverandre . Ha en fortreffelig dag , stor klem fra meg .

    SvaraRadera