torsdag 10 april 2014

Trött o sleten, men ändå lycklig...haha

Hej på er alla.
Ja så är det onsdagskväll och halva veckan har gått. Va fort det går. Tiden bara "flyger" iväg och jag tycker inte jag hinner med det jag vill få gjort. Kanske för att jag känt mig så trött i det sista, varit förkyld och haft en knallande skallebank...hihi

Jag har i alla fall fått broderat lite på maskin idag och mer blir det i morron. Var fruktansvärt trött i morse och kröp under täcket igen, men så kom min underbara kompis, June, hit och jag blev genast piggare och gladare. Hon är en toppentjej och det var så roligt att sitta o snacka med henne. Kanske blir det en tur på MC framöver också.
Blommor jag fick av June idag.

Så ringde Lena och vi hade ett långt snack. Alltid så härligt att prata med henne.
Sen var jag iväg till Trollhättan och köpte en bil, en gammal Opel Astra, så nu kan jag ta mig en tur till kompisarna  när jag vill. Härligt.
Kanske blir det en sväng till min bror i Norge också. Har länge velat åka dit. Hälsa på honom och handla lite efterlängtat norsk mat.
Sen skulle jag även vilja ta mig en tur till Umeå i sommar och hälsa på min bror där och min underbara brorsdotter. Men då blir det nog till att ta flyget. Vi får se.
Vibeke o jag i Sävar, Umeå.

Dec 2010.

Först så har jag nu planer för lördagen, sen för påsken och sen blir det dop för lilla Lheo. Ska börja sy hans dop klänning snart.
Jag måste säga att jag har ett underbart liv med min familj och mina vänner, killar som tjejer, men det är ändå något som fattas. En man i mitt liv. Någon att älska som också älskar mig, någon att ha det bra med, trivas med och göra saker med. Nu är det över tre år sen min man, Kjell, dog och det är dags att börja tänka framöver.
Jaja, om hundra år är allt bra....... tror jag.... och är det inte det så märker jag inget av det ändå.
Ja detta var allt för denna gång.
Ha det gott alla.

1 kommentar:

  1. JAAAAA!!! Hoppas du kommer snart saknar dej & vilka fina bilder på oss haha kramiz

    SvaraRadera