onsdag 13 juli 2011

Åkte ut till husvagnen idag.

Hej på er alla.
Idag gör jag bloggen lite tidigare än vanligt. Det kommer nog inte hända så mycket mer idag än det vanliga bestyret...haha....
Jag har faktiskt känt mig lite ledsen dom två sista dagarna och idag tänkte jag att jag måste göra något åt det. Som tänkt så gjort.
Tog bilen och åkte ut till husvagnen. Det var helt underbart att komma dit. Så lugnt och fridfullt att gå vid vattnet och strosa. Sen satte jag mig vig husvagnen och bara njöt. Plockade hallon, smultron och jordgubbar där och det smakade riktigt sommar.
Innan jag åkte därifrån plockade jag med mig lite blommor. Så åkte jag ut till Erikstad Kyrka och satte mig i minneslunden och "snackade" med Kjell. Inte det att jag fick något svar, men jag fick en inre frid som jag behövde just nu och det var svar nog.
Nu är jag hemma igen och går här och småpysslar och njuter av det fina vädret och underbar musik med Gary Moore och CCR.
Ja detta var allt för idag.
Ha det gott alla.
Kram Lill.

1 kommentar:

  1. Hei Lill , så fint det er ved campingvognen din . Det er ikke rart du trives der nei . Det er ikke hver dag en er topp form og det er lov og være lei seg da . Og jeg forstår deg godt i ditt tilfelle . Ønsker deg alt god og en fin dag . Stor klem fra meg : )

    SvaraRadera