tisdag 14 juni 2011

Pysseldag idag.Hej på er alla.
Wow vad jag mår gott idag. Vet inte varför, men känner mig väldigt uppåt...haha...
Solen lyser med sin frånvaro så jag har pysslat inne idag. Har fått gjort jättemycket tycker jag, utom städningen för den tog jag en paus ifrån. Hinner ju inte med allt :)))
Jag har fått gjort motiv på en hel del block-ljus som jag ska lämna till affären på campingen. Det tar tid och är inte så lätt som man tror. Mycket jobb med det. Satsade först och främst på midsommarmotiv nu. Det är ju inte långt kvar....Så har jag börjat sy lite av allt det jag ska sy.
Har ju även varit ute med Lima emellanåt och det tar ju också tid. Den lilla gullegumman vill leka och busa och springa efter pinnar. Å vad hon e go'.
Men det blåser storm ute, nästan i alla fall.
Kiko ligger mest och sover. Hon är nog utsliten efter att ha löpt i några dagar. Vad skönt att hon slutat skrika så... När Jennie flyttar ned till sin lägenhet igen 1juli så åker Kiko och Lima med. Då blir jag helt själv här och det känns bra.
Ja så har jag börjat träna på min Ab Circle Pro. Det känns i både armar, ben, mage och rumpa...haha.... härligt. Kroppen kommer i trim. Har ju inte tränat på denna mer än ett par gånger sen jag köpte den för över 1år sedan så nu är det dags att den får "göra lite nytta" :))) inte bara stå och dra damm.
Så har jag även funderat på att sluta röka, fast det är inte lätt. Vet inte om jag har motivationen och viljestyrkan till det, men när jag känner mig redo så ska jag försöka.
Jo så hände det mig en jätterolig sak härom dan. Fick en vänförfrågan på Facebook från en kompis jag inte träffat på länge. Såå underbart att höra från henne. Hon har flyttat till Australien. "Kanske tar jag dig på orden Linda och kommer ned en tur så vi kan ta vår Kenguru-safari...hihi". Det hade varit skoj.
Vad roligt när vänner vågar ta kontakt igen även om det gått lång tid. Vänner är värdefulla för mig och de är jag rädd om.

Ja detta var allt för denna gång.

Ha det gott alla.

Kram Lill.

1 kommentar:

 1. Hei igjen Lill!
  Flott å se at dagen "går oppover" for tiden. Kjempefint, det gleder meg!

  Og at kreativiteten din igjen begynner å vise seg i form av din mangfoldighet. Flotte lys, da. Tenker at det er godt du har din firbente også som hjelper deg med å få kroppen i rørelse. :)

  Ellers synes jeg det ikke var dumme tanker det å slutte med røyken. Ha i tankene, selv om det ikke er lett, at du vil bli i mye bedre form ganske snart. Garantert!

  Takk for dine hyggelige hilsninger igjen hos meg, det lysner opp i hverdagen med lite aktiviteter på bloggene. Ikke minst hos meg.

  Her er det også andre aktiviteter som foregår for tiden, vinteren kommer vel ganske så snart igjen og med den rikelig tid for blogg og inneliv. Været her i Trondheim har en tid vært ganske så stabilt, med regn som hovedingrediens. Temperaturen er over normalt for Trondheim i et slikt vær, så det takler vi. Men skulle gjerne ha sett sola litt mer igjen. :) Den hører liksom med på sommeren.

  Ønsker deg fine dager, oppadgående dager, Lill og stor glede over den fine tiden fremover. Ha det godt, tenker ofte på deg vi. :) Skal hilse fra Toril også.

  SvaraRadera