torsdag 27 januari 2011

Våfflor och sämla.

Hej på er alla.
Passar på att göra ett litet inlägg nu när Kjell sover.
Solen lyser och det är fint väder, fast kallt.
Trodde jag skulle få sova gott inatt .... men icke, sa Nicke..... Det blev inget med det.
Igår efter film och semla ville Kjell lägga sig, men först fick jag hjälpa honom på badet. Över en timma tog det och min rygg var lika skakig som ett "asplöv". När jag äntligen fått honom i säng och laddat upp med allt han behövde under natten, då var klockan över 01. Nästan stöp i säng själv, men kunde inte somna. Alla dessa förbannade tankar som måste komma.......
Ja ja, jag somnade då tillslut.
Sen väcktes jag av Lima strax innan kl.03. Hon mådde dåligt och ville ut. Inte att hon var nödig utan hon hade ont i öronen och ville ut till kylan.
När hon var inne igen och jag skulle lägga mig, ja, då började Kjell att gå upp. Han trodde det var morgonen och att Birthe hade kommit för att ge honom sprutan. Fick honom i säng igen och kröp ned under mitt goda, varma täcke. Då var klockan nästan 4. Somnade om efter en stund, men vaknade ganska fort av att Kjell hade gått upp och stod bredvid sängen.
Nu var det på'n igen. Efter mycket om och men, så kom vi nu båda i säng igen.
Strax innan åtta ringde Birthe. Hon skulle komma och ge honom sprutan, men nej, då ville han ingen ha.
Hjälpte honom in i köket och gjorde kaffe och semla till honom. Då hade han så ont så jag fick ringa Birthe och hon kom ut och gav honom en spruta i alla fall. Sånt väleri....
Ja han blev bättre efter en stund och då ville han ha våfflor. Gjorde det till honom och det tyckte han var gott. Lima fick också ett par stycken.

Våfflorna jag gjorde idag.

Ringde veterinären i Frändefors och han sa att det är öroninflammation Lima har. Då är det nog det Tekla har också för hon har också haft problem med örona i det sista. Skal dit med dom båda i morgon, fredag, kl.14,30.
Annie och Tekla är fortfarande i Vänersborg hos Jennie, men jag får hämta dom innan.
Hoppas de blir fort bra för det är så svårt att se dom ha ont.

Hackspätten gillar cocosnöten jag hängt ut.

Ja då är det inte mer att skriva om för denna gång. Nu ska jag hänga tvätt och städa lite. Så får man se vilka överraskningar resten av dagen har att bjuda på.

Ha det gott alla.

Kram Lill.

1 kommentar:

  1. Hei Lill , kor du står på jente . Ja du har vel ikke så mye valg heller da men sånn er det. Skulle ha hadt noe av energien ja men det er bestandig noe som heter skulte krefter . Du er flink synes jeg : ) . Skal snart lage fruktsalat som jeg skal ha med på ett møte med ei gruppe som jeg er med i som sliter med vekta. Vi har det en gang i mnd og det er koselig ja .Og så må jeg lage middag til kailln kommer hjem , det blir spagetti med kjøttdeig og saus , mmmmm godt ja . Ha en flott dag Lill , ta litt vare på deg selv også midt opp i dette da . Stor klem fra meg : ).

    SvaraRadera