söndag 2 januari 2011

Så är vi i år 2011.

Hej på er alla.
Ja så är det 2011. Så fort åren har gått. Tycker inte det var länge sedan det blev år 2000.
Hoppas ni alla hade en lika fin nyår som vi hade. Kjell, Bertil, Annie, Jennie, Marika och jag. Och såklart Lima, Tekla och Zita. (Zita var här för Daniel och Sabine hade fest). Vi firade först här hemma. Vi åt havskräftor, sallad, baguetter med ost, potatisgratäng och fläskkotletter. Sen åkte vi till Håkantorp och hälsade på mina två bröder, Frank och Jan. Deras kompis Kicki var också där.

Här äter vi gott. Bara Kjell och Marika fick äran att vara med på bild...haha....

Här är min fina ljusbricka med prydnaderna jag fick av Annie.

Här är min underbara dotter......

Annie.

Och här är vi i Håkantorp hos Frank. Min bror Janne, Kicki och jag.

Här är min bror Frank.

Marika körde så jag kunde ta mig en nyårsgrogg. (Det är inte ofta jag tar en grogg).
Vi var hemma igen kl. 3 på natten. Trötta, men nöjda. Dagen efter hade jag INTE ont i håret...... haha....., men det blev en slöardag i allafall. Bara tittade på Tv och åt lite gott.
Det har varit så milt dom sista dagarna, ja nyårsafton regnade det lite också. Va halt det blev av det. Solen har varit framme hela dagen och det var inte alls kallt ute. Passade på att få bort all is och snö från trappan.

Tidig morgon när solen steg upp.

Här är vägen hem........

tagit från bilen.
I morgon ska Kjell och jag till Uddevalla Lasarett igen. Han ska röntga vänster höft där han har jätteont. Dom tror ju det kan vara en metastas från cancern som satt sig där. Hoppas dom har fel. Kjell mår inte så bra nu om dagarna och sover för det mesta. Han har blivit mycket svagare bara på några dagar och han kan nästan inte gå. Magrare har han också blivit.
Ja detta var nog allt för denna gång.
Ha det gott alla.
Kram Lill.

1 kommentar:

  1. Hallo Lill! Synes det er så fint å lese om den fine feiringen, jula og nyttårsaften dere har hatt. Håper det går bra i morgen med dere i Uddevalla. God tur og lykke til. Og hils Kjell så mye. Tenker stadig på dere.

    SvaraRadera