fredag 14 januari 2011

Ett kort inlägg.

Hej på er alla.
Bara ett kort inlägg.
Kjell åkte in till sjukhuset igår och fick blod. Han kom hem igen idag, vid 19 tiden. Lite piggare är han nu. Och även jag, för inatt sov jag jättegott. Ingen som störde mig under natten.
Kjell går ju upp så många gånger per natt och det stör mig. Då kan jag inte somna om. Skulle det hända någon gång att jag inte vaknar när han går upp så vaknar Lima och går efter honom. När han går in på badet och stänger dörren, då kommer hon in och väcker mig.

Lima sover gott.

Jag snackade med Anneli från Palliativa Teamet och hon berättade att röntgen av Kjells höft inte visade någon cancer, men den visade istället att cancern har spridit sig i hela bröstet. Inte bra. Nu får han ännu starkare morfin. När de skulle sätta in nålen för att ge blod så var det jättesvårt. Hans blodådror spricker. De fick ta dit en som var specialist på att sätta dropp.
Så har han även fått en plats på ett sjukhem i Mellerud, Berg. Dit får han komma en vecka åt gången. Sen hemma tre veckor. Det är så att jag kan få vilat upp mig lite emellanåt. Det blir ju mer och mer att hjälpa honom med och jag måste orka. Sen blir det ju även bra för Kjell. Då får han träffa andra han kan snacka med.

Annars har det varit en lugn, fin dag idag. Annie och jag har städat, gjort mat och sen tittat på Tv.

Lite ljus tände vi också. Det är mysigt.

Började faktiskt sticka på ett par pulsvärmare till Jennie. Det var roligt att komma igång med något.

Ha det gott alla.

Kram Lill.1 kommentar:

  1. Du e så duktig som kämpar på älskade Faster. men som jag sagt i tele du håller på att BRÄNNA ut dej ,gå in i väggen ...INTE bra !!!! Du MÅSTE börja ta hand om dej ,de får INTE hända dej nåt min älskade Gumman !!! Men vi pratar mer på telen ...blir glad när jag ser du bloggat =) Love you Kramiz Vibeke

    SvaraRadera