söndag 7 november 2010

En underbar söndag med "vårkänslor".

Hej på er alla.
Long time no see. Ja det var ett tag sedan jag bloggade nu. Här kommer lite uppdatering.
Idag är det söndag och ett helt underbart väder. Solen skiner och det är så man får "vårkänslor".... ha ha. ÅÅÅ, vad jag önskar att det var vår. Fast jag vill ju inte missa Julen som jag älskar. Alla dessa tomtar, julpynt, baka kakor, göra marsipan mm. Underbart. Julen har alltid varit viktig för mig. Hoppas den blir fin iår, utan tråkigheter. Frågade Kjell idag vad han önskade sig. Han svarade att det enda han önskade sig var att bli frisk. Tänk om jag kunde gett honom den julklappen. Ja hade jag kunnat det så hade jag varit både Jultomten och Gud. Då skulle jag gjort många friska igen. Det hade varit världens besta julklapp.

Nu så har jag även tappat en massa hår p g a Gastric Bypassen. Det började efter 5 månader. Nu vågar jag knappt kamma mig och håret liksom "knyter" ihop sig och jag ser ut som ett troll ..... he he..... norsketrollet. Måste gå och klippa mig snart. Annars mår jag toppen. Börjar känna mig som innan op. Har även klarat att stanna upp min snabba viktnedgång med att äta/dricka sånt jag inte ska. Nu går jag ned sakta, men säkert.

Jaa, vad har hänt här sedan sist. Jo Jennie fyllde ju 20år. Vi firade henne på fredag för Annie och hon skulle ut lördag i en vit limousine med s.k. "kompisar" och fira. Till en spelning i Karlstad bar det av. Det slutade med att jag fick åka till Karlstad vid 22.30 tiden för att hämta flickorna. Kan inte skriva så mycket mera om detta just nu, men det rörde sig om misshandel så det blev en lång natt hos Polisen och på sjukhuset. (Vi fick även gå till tandläkare måndag). Var inte hemma förrän vid 12tiden på söndag. Då var jag så trött så jag kunde knappt köra hem. Var så trött så jag kunde inte ens somna. Gick tillsängs tidigt istället. Såååååå skönt det var att krypa under täcket.
Ja sen var Daniel hemma över helgen och hade med en kompis från Borås, Kristian. En jättetrevlig kille. Daniel är här denna helgen också, men åker till Borås igen idag. Börjar arbeta kl.6 i morron bitti.

Kristian och Daniel ska ut på fest.

Kristian.

Daniel.

Under veckan har jag grejat här så mycket jag kan. Har blandt annat isolerat en liten "smutt" av den lilla hallen som har varit ett skafferi förrut. Nu finns det ingen dörr där och det drog kallt som bara det. Två av väggarna fick isoleras. Satte upp reglar, sen rookwool isolering, sen byggplast och så spånskivor. Fick dela den ena spånskivan i två för det gick inte att få in den annars. Det blev bra. Fast jag fick väldigt ont i armarna av att snickra och såga. Har ju tappat endel av krafterna sen jag gått ned så fort i vikt.
Nu har jag målat väggar och tak där och idag ska jag tapetsera. Sen sätter jag upp hatthyllan och skoskåpet där. Det blir en fin "garderob". Sen ska jag tapetsera resten av hallen. Tapetserar i en ljus färg för hallen är så liten.

"Garderoben" innan.....

och innan......

"Snickarn" med trollhår......

Kämpar på.....

en liten vilopaus....

tänk vad man kan få till med hammare och spik... ha ha.

Nu börjar det "ta sig".... reglarna på plats....

och isolering och plast...

och spånskivorna på plats.

Såhär blev det innan spackling, målning och tapetsering.

Har satt på en gryta med älgkött. Så hinner Daniel äta middag innan han åker. Lyssnar nu också på lite god musik med Micke Muster, Alan Jackson och Rune Rudberg. Blir på så gott humör av den härliga musiken och det går så mycket lättare att greja.
Ja detta var allt för denna gång.

Ha det gott alla.

Kram Lill.2 kommentarer:

 1. Goderafton hälsar jag från Borås!

  Att läsa din blogg är ju som att titta på äntligen hemma... du verkar ha energi för många... även om du uttrycker trötthet.

  Otäckt med misshandel... fy..

  Ha det gott... vila nu lite!

  Kati

  SvaraRadera
 2. Hei Lill , du står på ser jeg : ) . Takk det går bedre og bedre for hver dag med kneet selv om det kan ta tid for at det er topp . Håper det går bra med dere også , tenker på dere skal du vite . Ha en flott dag ,klem fra meg : )

  SvaraRadera