lördag 23 oktober 2010

Så har vi fått den första snön.

Hej på er alla.

I torsdags fick vi den första snön så nu är vintern här på riktigt. Lite tidigt i år, men det kan vi inte göra något åt.
Hundarna var först lite försiktiga när de kom ut i det kalla. Sen skuttade de omkring jätteglada. "Detta var roligt".

Limas första "möte" med snön i år......

och Teklas.......

Lima förra vintern........

och Tekla..... Så små de var då.

Själv så mår jag inte så väldans bra just nu. Känner mig orolig. Kjell är fortfarande på sjukhuset och nu har vi fått svar på hans prov de tog i lungorna. Som tur är så var det inte lungcancer, men det är metastaser från hans urinblåsecancer. Inte bra :(
Jag frågade om han snart fick komma hem, men då fick jag bara till svar: "Nej nej nej".
Nu ska de först börja med cellgifter och strålning. Sen blir han skickad till ett annat ställe. Vart det sa de inte. Fast jag kan tänka mig att det blir urologen på Uddevalla Lasarett.

Vinterns första snö.

Inte så mycket ännu, men kallt. Brrrr.....

Jag har hållit på med köket här. Målat om och satt in ett högskåp och tre underskåp. Har sågat, borrat och skruvat så fingrarna blödde och fick stora blåsor. Idag ska jag göra "finputsen" och sen lägger jag ut foto på hur det blev. Är jättenöjd själv faktiskt.

Detta var allt för denna gång.
Ha det gott alla.

Kram Lill.2 kommentarer:

 1. Godmorgon!

  Hoppas du har några riktigt nära vänner som kan prata och stötta dig och Kjell också. Mina tankar hos er... en varm kram.

  Kati

  SvaraRadera
 2. Kan tänka mig att hundarna tycker att det där vita är suspekt i början. Jag vet hur Cornelia reagerar när jag öppnar altandörren och där ligger massa snö... Precis som om det är mitt fel att det ligger där! Det snöade ju bara 5 min här i torsdags, så tack och lov har vi ingen än.
  Jobbigt med maken. Tänker på dig. Kram

  SvaraRadera