söndag 24 oktober 2010

Nu är köket klart. Kjell kommer hem i eftermiddag.

Hej på er alla.
Ja nu är det en ny dag med nya möjligheter. Hoppas det blir en bra dag för alla.

Här har det regnat så snön är helt borta. Gott är ju det. Fast jag tar ju hellre snön än kylan. Lägger om till vinterdäck idag så är det gjort. Man vet ju aldrig när nästa snö kommer.

Igår fick hundarna älgben och de var sysselsatt i flera timmar. Det gillar dom skarpt.

Detta är gott tycker Tekla.......

och även Lima.

Så har jag tagit lite foton på hur köket blev. Jag blev väldigt nöjd. Fick lite mer skåper att förvara grejer i och det behövdes. Har målat skåperna och panelen i mörkare grått, satt på handtag, svart över bänken, målat allt det vita, även taket. Över panelen målade jag ljusare grått.


Nästa projekt blir att tapetsera den största hallen, men först ska jag upp på andra våningen och isolera vinden.

Så vill jag tacka Lena och Kati för de fina kommentarerna. Det är guld värd att få sådana nu. Själv är jag lite distrè när det gäller att kommentera. Går in och läser, men hittar liksom inga ord att skriva. Har full sjå med att få ut ett inlägg på min egen blogg. Är så tom i hjärnan när jag sätter mig framför datorn.
Dom sista dagarna har varit jobbiga. Tänker hela tiden på Kjell och det han måste gå igenom. Tårarna kommer så fort jag hör en låt eller ser en grej som väcker minnen. Vet ju att jag inte är den enda som går igenom en massa ont, men jag kan ju inte känna hur andra mår, bara hur jag själv mår. Just nu känns det som om livet står still. Min stackars, snälla Kjell som aldrig har gjort en fluga förnär ska behöva gå igenom allt detta och bli drabbad av det ena efter det andra. Han har verkligen fått sitt med råga. Nu har dom skickat honom från Näl till Urologen på Uddevalla. Dom på Urologen skickar hem honom i eftermiddag, sen får han vänta på att komma till Sahlgrenska. Jag förstår egentligen inte dom på sjukhusen. Den ena säger si och den andra säger så. När jag frågade om han kom hem så fick jag till svar: Nej nej nej. Sen kommer han till nästa ställe och dom skickar hem honom direkt. Har dom ingen kommunikation med varandra eller vad är det?
Ja det ska iallafall bli skönt att få hem honom igen. Sen får vi se vad som sker.

Ha det gott alla.

Kram Lill.3 kommentarer:

 1. Hei Lill , så flott kjøkkenet dere er blitt . Du skal være stolt over den innsatsen du har gjort ja : ) . Håper det går bra med Kjell og at han er kommet hjem . Det er ikke gøy og være på sykehus det skal jeg si for det har jeg ærfart . Jeg ønsker dere allt det beste . No er det en ny uke som er her og med det følger nye muligheter og håp . Ha en flott dag og ta vare på dere selv . Klem fra meg : )

  SvaraRadera
 2. Där ditt hjärta är... är mitt! Hälsa Kjell från en okänd (mig alltså). Hoppas allt går bra hemma. WOW vilket häftigt och snyggt rum!!!

  Kram!

  Kati

  SvaraRadera
 3. WOW ,WOW WOW sååå FINT DU GJORT GUMMAN DU E BARA SÅÅÅ DUTTIG ;) finns inga ord för hur fint de är ;) Massa massa kramizar love you Faster /Din Brors dotter vibeke

  SvaraRadera