onsdag 4 augusti 2010

GRATTIS Kjell på 65års dagen.

Hej på er alla.

Idag fyller min älskade man, Kjell, 65år. Pension........
Vill Gratta honom på det varmaste och hoppas det blir 65år till..... ha ha.... nej det var nog att ta i, men många BRA år till. Utan sjukdom och elände.


Kjell och Skrållan.

Grillmästaren.

Grattis min älskling.

Så vill jag även berätta att min älskade mamma, Sonja, skulle fyllt 77år den 2 augusti. "Tänkte på dig hela dagen mamma, ja det gör jag annars också. Saknar dig jättemycket. Jag älskar dig och önskar du vore här."

Mamma, Sonja, skulle fyllt 77år den 2 augusti.

Mamma och pappa som har bröllopsdag i augusti.

Så är det min bror Frank, som skal in och göra en stor operation i morgon, torsdag. "Tänker på dig hela tiden brorsan. Älskar dig".

En ung Frank.

Lycka till i morgon brorsan.

Igår fick vi besök av min lillabror, Roy och hans dotter Pernille från Norge. Det är så roligt att ha dom här. Önskar vi bodde närmare varandra. Skönt att få "snakke litt norsk" också.... he he.

Min prinsessa, Pernille.

Roy får en puss av storasyster :)

En ung Roy.

Ja detta blev bara ett kort inlägg. Kommer snart tillbaka med ett längre, men det är så mycket som händer runt omkring mig nu så tiden räcker inte till.

Ha det gott alla.

Kram Lill.


2 kommentarer:

 1. Jeg sender mine gratulasjoner til Kjell, selvfølgelig. Håper han får en fin dag og mange ungdommelige år fremover, uten alle de plagene som har vært. Et tre ganger hurra fra Trondheim og han Karl. Det ble feil. Fra Selbustrand og samme mannen!

  SvaraRadera
 2. Jag känner inte Kjell men skickar mina gratulationer!!

  Härligt med alla gamla kort...och de fina minnen som de väcker....och värme inför dem som fortfarande finns med oss.

  Ha det gott!

  Kati

  SvaraRadera