tisdag 15 juni 2010

Tidig promenad med Lima gjorde mig så gott.

Hej på er alla.
Va roligt att jag nu börjar få kommentarer och mail från andra som har gjort eller ska göra GBP. Jätteglad blir jag . Det är alltid roligt att få/ge tips mm Och det är så skönt att höra från de som redan är över detta första året och få höra hur ni mår. Det hjälper när man själv är osäker eller mår lite dåligt. Tack till er alla.Såhär ser mina sår ut nu.

Idag gick jag ut med Lima kl.04.30 på en promenad. Det var skönt att komma ut. Solen började gå upp och vädret är underbart, fast det var ingen värme så tidigt. Kl.06 var vi hemma igen. Då ville Lima ha mat, sen gick hon och la sig under soffbordet för att sova. Nästan med en gång började hon att "snarka".....ha ha .... Hon är så underbar den lilla gumman. Hon har riktigt fastnat i mitt hjärta.

Solen på väg upp kl.04,30....

..Lima på promenad.....

Här bor vi.......

....vägen vi gick.....

vid Dagiset......

Vattentornet.

Hemma igen.

En go'bit....

och en till.

Nu är jag mätt...

och vill sova.

Annars händer det inte så mycket här. Får ju inte göra så mycket ännu. Bara väntar på måndag den 21 då jag ska till Sahlgrenska på koll. Har massor med frågor till läkaren.
Annie och Jennie åker med och efter läkaren så blir det att gå på stan och handla lite nya kläder. Ska på 50års fest den 9 juni till min kompis Lisa på Tjörn. Det ska bli roligt.
Det går bättre och bättre med att komma igång med maten nu, även om jag kan bli illamående ibland. Har ju ännu lite smärtor i magen, men det är inte så farligt. Behöver inte ens ta smärtstillande. Fast nu har jag börjat frysa mycket. Specielt på nätterna. Packar in mig som bare det, men det hjälper inte. Frossan kommer inifrån. Vet ju att detta är för att man går ned i vikt och att det kommer gå över. Har nu tappat 22kg.

Fick min Ab Circle Pro igår. Hoppas den fungerar som dom säger. Vågar inte testa den ännu förrän jag snackat med läkaren och fått reda på när jag kan börja träna. Annie har testat den och hon tycker den är bra. Den ska ju hjälpa för midjan, låren, benen, rumpan och "kärlekshandtagen". Man står på knä och svänger från sida till sida.

Ab Circle Pro.


Så idag har jag varit en sväng hos Catti och hälsat på. Blev bjuden på middag direkt när jag kom. Ris, korv stroganoff och korv i curry. Det var jättegott.
Ja detta var allt för denna gång.

Ha det gott alla.

Kram Lill.


2 kommentarer:

 1. Hei Lill. Måtte innom å se om alt gikk som forventet, det ser det ut for. Jeg har ikke særlig mange tips å komme med og ikke har jeg så mange spørsmål heller, annet om alt står bra til. :)

  Jeg har lest over raskt det du har skrevet, etter å ha tenkt å besøke deg i hele dag. Nå omsider ble det, i morgen. For dagen har blitt til en ny og skal snart starte for fullt igjen. Derfor begynner øyne og alt det andre å fortelle meg at nå er det natt.

  Hadde vært koselig å se deg på bloggen igjen og ikke minst på den nye: Fungerer Norge? Adressen er: www.fungerernorge.blogspot.com .

  Ha det godt igjen og hils dine og spesielt Kjell fra meg. Jeg kommer innom når kroppen har fått litt hvile igjen.

  Klem fra n'Karl

  SvaraRadera
 2. hej.. jag är jättenyfiken om din Ab Circle Pro funkade. gör den nån nytta eller är den bara helt kass?? skriv gärna svar till min blogg.

  SvaraRadera