onsdag 16 juni 2010

Har sovit så gott.

Hej på er alla.
Bara ett kort inlägg.
I natt har jag sovit hela natten fram till kl.07 i morse. Det känns så skönt att äntligen kunna börja sova riktigt igen. Känner mig utvilad och motiverad för en ny dag. Underbart.
Visserligen är det ju inte säkert att jag sover såhär varje natt framöver, men det är en början till en bättre nattsömn. Längtar bara tills jag kan börja sova på magen igen..... ha ha. Då sover jag best. Nu har jag i allafall kunnat börja sova på båda sidor, inte bara höger som det var i början.
Ja nu börjar livet "leka" igen och humöret blir ju så toppenbra då.

Frukosten är avklarad UTAN illamående :D En knäckemacka Wasa Husman och en rostad macka Kneipp med apelsinmarmelad. Tänkte gjort havregrynsgröt, men tyvärr så var mjölken slut. Ja så är det när man har två flickor som älskar mjölk. Det får bli i morgon istället.

Har varit ute med Lima och Tekla så nu sover de gott. Jätteskönt väder. Soligt och varmt, fast jag fryser ändå, men det vet jag ju beror på min viktnedgång och kommer gå över så småningom.

Ha en underbar dag alla läsare.

Kram Lill.


3 kommentarer:

 1. Takk.En fin dag til deg også....

  SvaraRadera
 2. Kan du inte sova på magen än? Det gjorde jag redan innan de dragit dränet... Sover inte alls bra på rygg, vaknar hela tiden, dessutom så gillar inte katten när jag sover på rygg så hon väcker mig hela tiden...

  SvaraRadera
 3. Superbra med både det du har "mistet" og det du har "funnet" igjen. Henholdsvis vekt og humør, pågangsmot og søvn! :)

  Så går det mot helg igjen, her håper vi at det går mot sommer også og at graderstokken snart greier å komme seg over 10 grader pluss. :)

  Ha ei rolig og søvn rik natt, en flott dag i morgen og ei super helg - alle sammen!

  Klem fra 'n Karl i Trondheim

  SvaraRadera