lördag 5 juni 2010

Daniel flyttar till Borås.


Hej på er alla.
Dags för ett inlägg igen. Det har gått några dagar sen mitt sista.
Hoppas alla mammor hade en fin Mors-dag. Det hade jag. Fast någon tårta blev det inte på mig. Vågar inte äta det ännu. Tog ett litet bett på en mazarin och det smakade underbart...... he he. Men presenter fick jag. En rosa-gul ros i kruka. Den kan jag plantera ut sen så kommer den igen. Så fick jag Dove duschkräm och HTH bodylotion. Blir ju lite torr i huden nu efter operationen så jag behöver smörja mig. Så fick jag en blå vattenflaska som håller vattnet kallt. Bra nu när jag alltid måste ha med mig något att dricka. Ett halssmycke och örhängen i strass fick jag också. Och ett par skor. Tänk va fin man ska bli sen......... bare lite nya kläder som fattas nu, men det ska jag köpa den 21 när jag ska till Göteborg. Ska ju ned till Sahlgrenska på kontroll då. Annie och Jennie åker med mig så passar vi på att handla samtidigt.

Mina Morsdagspresenter........

.... halsbandet och örhängen.....

.....och skorna.

Annars går allt sin gilla gång här. Det händer väl inte så mycket. Jag mår väldigt bra nu och känner krafterna komma mer och mer för varje dag. Måste ju ta det försiktigt ännu, men den jobbigaste tiden är över nu. Lite svårt med maten ännu, men det blir också bättre efter hand.
Kjell och jag åkte ut med Bertil en tur i förrgår. Testade hans nya bil. Vi åkte bara lite runt och stannade vid en lite sjö för att ta ett bloss. Där såg vi en stor orm som slängde sig i vattnet och simmade så fint iväg. Det var jätteskönt att komma ut lite i det underbara vädret.

Igår var Kjell på Uddevalla Lassarett igen för att spola urinblåsan med Tbc-bakterie mot cancern, men det blev likadant som förra fredagen. Han hade fortfarande urinvägsinfektion så de kunde inte göra något. Denna gången fick han i allafall penicillin mot den. Fattar inte varför han inte fick det sist.

Så håller Daniel på att flytta till Borås. Där har han fått fast arbete. Äntligen. Synd bara att han är tvungen att flytta. Här finns ju inget jobb att få, tyvärr. Ja ja, det tar ju bara en timma att åka dit. Vi ska ha Zita och Lima här tills han ordnat allt. I en månad blir det. Lite jobbigt kommer det nog att bli med tre hundar, men Annie och Jennie hjälper ju till. Annie har ju ändå sin Tekla.

Ja nu har jag inte mera att skriva om. Jo förresten jag måste bara berätta om en kul grej jag läste på en blogg. Ruths Båtblogg. Hon hade gjort den 4 juni till en bloggdag för alla bloggare. Kul. Så GRATTIS med dagen igår i efterskott alla bloggare.
http://boatpastor.wordpress.com

Ha det gott alla.

Kram Lill.


2 kommentarer:

  1. Hej! Hittade hit efter din kommentar på debattartikeln i Aftonbladet. Jag gjorde själv operationen för 6 dagar sedan, i Tyskland. Kom hem igår. Är supertrött, men mår bra om jag sitter eller ligger. Skall bli kul att följa dig som ligger några veckor före mig! Välkommen till min blogg ifall du har lust!

    SvaraRadera
  2. Hej igen
    Klart du kan "apa" efter :) Nu vet jag inte om man kan skapa en nedräkningswidget i efterhand, men här är länken till den i alla fall http://www.tickerfactory.com/ezticker/ticker_designer.php?type=4

    SvaraRadera