söndag 20 juni 2010

Jag mår bättre och bättre för varje dag.

Hej på er alla.
Daniel kom hit från Borås igår, fredag. Han jobbade till halv fem, så han var här vid halv åtta. Va glada Zita och Lima blev när de fick träffa husse igen.
Vi hade planlagt att grilla, men det började regna lite så vi gjorde mat inne istället. Stekt kött, bea-sås, potatis och sallad. Det var jättegott. Åt en bit kryddad file och en bit fläskkotlett. Det gick jättebra med kött. Tog väldigt små bitar bara. Salladen var underbar också.
Jag gick upp vid 7-tiden i morse och ut med hundarna. Sen åkte vi till Brunnshult. Daniel, Bertil, Annie, Jennie och jag.
Gud va högt gräset var där. Daniel och Bertil gick med var sin trimmer och fick kört av det. Hela dagen tog det.
Vi andra grejade inne. Jag klarar inte så mycket ännu, men flickorna bar ut möblerna till kärran och fyllde den.
Vi trodde vi skulle hinna allt idag, men tji fick vi. Det var mer att göra än vi trodde + att jag inte vågar lyfta.
Alla möbler fick vi inte kört heller, men en kompis till barna kör resten på tisdag. Måndag är jag ju i Göteborg. Vi ska även åka upp i morron, söndag och städa klart.

Var hemma igen kl.18 idag och då var jag helt slut. Känner ju att jag inte har fått tillbaka hela "orken" ännu. Satte igång med middag direkt, så någon vila blev det inte. Gjorde pannbiffar. Daniel kom en stund efter oss och han var vrålhungrig. Två stora portioner åt han. Roligt när maten smakar bra.
Jag har varit ute med hundarna nu så jag ska lägga mig. Klockan hann bli mycket så nu ska jag nog sova gott inatt.

Ha det gott alla.

Kram Lill.


1 kommentar:

  1. Har du en hund som heter Zita? Min förr-förra katt hette just det. Jag har ju det i mitt bloggnamn (zitalena) så det hänger med. Skönt att allt går bättre!! Kram

    SvaraRadera