torsdag 17 juni 2010

En underbar dag på campingen.


Hej på er alla.
Vilket underbart väder det har varit idag.
Bertil, Kjell och jag passade på att åka till campingen.
Bertil och Kjell bytte ut pumpen till vattnet för den gamla var så slö. Nu har vi riktigt tryck på vattnet igen. Kylskåpet pajade förra veckan så det är utbytt nu och då tog vi ett med halva kyl och halva frys. Bra att kunna ha lite mat liggande där.
Jag rensade lite i rabatterna och städade utedasset. Sen tog jag en promenad och fotade lite så det blir mest foton denna gången.
För er som inte vet det så hyr vi en plats på Dalbergså Camping nära Mellerud. Vi ligger lite utanför campingen helt för oss själva och har tillgång till el hela året om vi vill.
Campingen ligger precis i mynningen till Vänern.
Nu håller de på att bygga en Boule bana och det är fint. Det finns alltid något att göra på campingen om man vill och det är dragspelsstämmor, dans mm.

Här är vårat ställe.

Vattnet precis nedanför oss.

Och här också.

Dalbergså.

Utsikt från vår altan mot campingen.


Annars mår jag toppen efter min operation.

Ha det riktigt gott alla.

Kram Lill.


3 kommentarer:

 1. Vakkert her Lill, som jeg har sagt tidligere også. Forstår godt at dere ofte er der. Håper dere kan få mange fine dager der fremover. Det fyller batteriene, tenker jeg.

  God natt til dere. Og god helg, men det har jeg vel sagt også.

  SvaraRadera
 2. God morgen Lill , kjekt og høre at det går bra med deg : ) . Ville bare si at det var utrolige flotte bilder du har lagt ut her fra campingplassen , er ikke rart dere trives der nei . Ha en fortreffelig dag , stor klem fra meg : )

  SvaraRadera
 3. UNDERBARA bilder ;) lika fint som vanligt på er camping ;) skönt du mår bättre nu gumman ;) men vi pratar i tele sen kramiz på dej

  SvaraRadera