söndag 30 maj 2010

Grattis alla mammor.

Hej på er alla.Idag är det Mors Dag och jag önskar alla mammor en underbar dag.

Jag saknar min mamma väldigt mycket och önskar att jag kunde krama om henne idag och säga hur mycket jag älskar henne. Få ge henne blommor och tårta. Men det ända jag kan göra är att skicka henne mina allra varmaste tankar.


"JAG ÄLSKAR DIG MAMMA och saknar dig så"


Idag mår jag väldigt bra. Smärtorna i magen börjar avta och jag har fått i mig 1dl keso. Har gått ned ca 15kg nu. Bra att det inte går för fort. Tänk nu är det 3½ vecka sen operationen. Det har gått fort.
Jag är så glad att jag gjort denna operationen och trots att det är väldigt jobbigt nu i början så ångrar jag mig absolut inte.
Det jag skulle vilja att läkarna ändrade på är informationen INNAN operationen. Man bör få reda på att detta tar hårt på psyket i början, att man får konstiga smärtor i magen och eftersom man inte vet så mycket så tror man att det är något fel, man bör få reda på hur svårt det är att börja äta igen, ja jag tror alla som gör detta skulle må mycket bättre av att få snacka med någon som själv har gjort operationen. Tror att det att man får ångestattacker beror mest på att man är så ovetande. Alla blir ju rädda och oroliga för det okända. Och det är ju ens kropp dom har "mixtrat" med.
Jag har kompisar som ska göra Gastric Bypass och jag vill att dom ska veta att dom alltid får ringa eller komma hit om det är något som dom är oroliga för eller om dom bara vill snacka. Jag ställer alltid upp för dom.
Sen vill jag ju säga att redan nu så mår jag så mycket bättre i kroppen. Min restless legs är nästan borta, fibromyalgin har lindrats väldigt, jag kan röra mig mycket lättare, jag har börjat att "tänka" på mig själv igen och bara längtar efter att köpa nya kläder, fixa mitt hår mm. Sådant som man nästan har struntat i i det sista. Livsglädjen har kommit tillbaka och även om jag kommer att ha svåra stunder emellanåt en tid framåt, så är jag så tacksam att jag fått göra Gastric Bypass. ALLA borde få chansen att göra detta.

Detta var allt för denna gång.

Ha det gott alla.Kram Lill.


2 kommentarer:

  1. http://boatpastor.wordpress.com/2010/06/04/en-bloggdag-grattis-till-alla-bloggare/

    SvaraRadera
  2. Det kommer att gå bättre och bättre. Jag gjorde min GBP för dryga året sedan och jag kan äta vad som helst idag utan dåligt samvete och jag mår mycket bättre och orkar mer. Har gått ner 35 kg och nu har viktminskningen avtagit, så jag får kämpa för att bli av med de sista kilona. Men jag mår så mycket bättre.
    Kram på dig! Kämpa på och lycka till!

    SvaraRadera