onsdag 19 maj 2010

Leg Exerciser. Hoppas den fungerar.

Hej på er alla.
Ja då är det dags för ett litet inlägg igen.

Här händer det fortfarande inte så mycket. Mina dagar går mest till att försöka börja äta riktigt igen. Det är värkligen inte så lätt.
Var ju iväg till sköterskan i måndags och tog bort agrafferna som höll ihop såren. Det var inget ont eller så. Kändes bara lite lite, men det var så skönt att få bort dom. Sköterskan sa att såren såg jättefina ut, men att jag fortfarande fick vara försiktig så såren inte öppnar sig igen. Hon satte på två strips i kors över varje sår och sen plåster utanpå det.

Marika var här en tur på förmiddagen igår. Sen var jag borta hos henne på eftermiddagen. Daniel körde mig dit, sen åkte han och Annie till Överby och handlade lite innan de hämtade mig igen. De köpte med en "Leg Exerciser" till mig. Den ger effektiv träning av lår, rumpa och mage. Är hopfällbar så den kan lätt ställas undan.


Jag vågar inte använda den ännu för jag får ju inte belasta magen, men om några veckor kan jag börja träna. Både Annie och Jennie testade den och de sa att det kändes veldigt i låren. Ja det återstår att se om den gör någon nytta.... he he .... hoppas det.

Jag vill så gärna göra något, men måste ta det lugnt. Det är så tråkigt. Har iallafall sysselsatt mig med att virka dukar till Bertil. 3st har det blivit nu. Sen är jag lite sugen på att sticka en tröja till mig själv, i patentstickning. Får se om jag hittar något garn jag vill ha.
Ja det var allt för denna gång.

Ha det gott alla.

Kram Lill.


1 kommentar:

  1. Hallo Lill og takk for hyggelig kommentar igjen hos meg.

    Jeg sitter her med gåsehud når jeg leser om dine meritter som nå ser ut til å gå virkelig fremover, pysete som jeg sa, på dette området. :) Ja, jeg kan nesten sammenligne lesingen med "Grøsseren fra Karlstad" som jeg skrev om for et par innlegg siden. :) Bare enda verre. :)

    Ja, vi må samle vårt overskudd å få til en epost snart, er så enig.

    Ønsker deg og dine en fin dag, husk når tiden kommer, ikke benytt deg av sammenleggbarheten for apparatet da. Det gjør ikke noen virkning da. :) God tur etter hvert som revner og så (brrrr) greier det.

    SvaraRadera