fredag 14 maj 2010

Jag mår bra efter min Gastric Bypass.Hej på er alla.
Ja hos oss händer det inte så mycket nu för tiden. Kan ju inte göra så mycket ännu. Tycker mitt liv mest handlar om mat just nu. Idag började jag äta lite riktig mat. ½ knäckebröd med leverpastej till frukost. Sen 1dl keso till lunch.
Sen åt jag min första middag på 4 veckor. Potatismos och kokt torsk. 1½dl tillsammans. Å det var underbart gott. Som att bita en ängel i benet..... ha ha.... Men fy vad jag blev mätt.

Jag mår gott och har bara lite små-ont emellanåt, men det har jag tabletter för. Såren kliar som bara det och jag har magen full med blåmärken. Måndag ska jag till sköterskan på Torpa Vårdcentral och ta bort agrafferna dom stängt såren med. Det ska bli skönt.

En liten del av min mages "konstverk" .. ha ha.

11kg har jag redan gått ned och det märks gott på kläderna. Ser fram emot att köpa lite nytt sen, men väntar med det tills jag är riktig pigg igen.

Annars har jag inte så mycket att skriva om denna gången. Ha det gott alla. Vi höres snart igen.
(En speciell hälsning till Trondhjemskarl med frue och tack från Daniel).

Kram Lill.


2 kommentarer:

 1. Takk..En fin helg til deg også. Hej då...

  SvaraRadera
 2. Hallo Lill, så koselig å se deg igjen og få følelsen av at du "våkner til deg selv igjen" etter hvert.

  Fint å se at du så smått begynner å komme i normale tilstander med maten igjen, selv om du sikkert synes det går tregt. Men det går fremover og det er vel det som det må fokuseres på.

  Jeg kan tenke meg at den maten smakte nesten himmelsk, eller noe der omkring. Fortsatt lykke til med fremgangen, kanskje det blir en godbit på nasjonaldagen også, vår felles nasjonaldag? Du er jo heldig som har to, selv om den ene ikke er riktig så overdådig som den andre. (Vi observerer mange svensker på vår, vet du)

  Ha det fortsatt flott med fremgangen i fokus og flagget til topps, de nasjonale og det optimistiske! Hils til Kjell og kompani og kos dere skikkelig i helga med de gode tankene om alt det positive, tross alt! :)

  En stor og skikkelig tilstedeværende klem fra'n Karl!

  SvaraRadera