torsdag 8 april 2010

Vår lilla Kiko är borta.


Hej på er alla.
Vad arg jag är på Saras syster Sandra. En så oansvarig person som skiter i allt. Tyckte inte specielt bra om henne innan och nu tycker jag absolut inte om henne.

Jennie har två katter. Alvin och Kiko. Alvin är ca 9-10månader och Kiko 5månader. När Jennie och Offe gjorde slut och Jennie flyttade hem igen i väntan på en egen lägenhet, då kunde jag inte ha katterna här. Hade ju Daniels två hundar, Zita och Lima och Annies ena hund, Tekla, här. Då skulle katterna få vara hos Sandra tills Jennie kunde ta dom hit.

Eftersom jag inte har Zita, Lima och Tekla här nu när Annie har flyttat upp till Daniel och hundarna har lärt sig att vara själva några timmar, då skulle vi hämta katterna. Innan vi åkte för att hämta dom snackade Jennie med Sofia som skrattade och undrade om Jennie hade hört vad som hade hänt hennes katter. Jennie blev både arg och lessen när hon hörde att Kiko hade försvunnit för en vecka sedan. Vad är det för människa Sandra är som inte ringde oss och sa ifrån eller gick ut och letade? Inte något gjorde hon. Och hon träffade Jennie två dagar efter Kiko försvann och sa inget om det. En sådan människa ska inte ha djur.

Alvin gillar att leka.........

..... mmmm så gott.

Vi åkte bort till Bangatan och knackade dörr, frågade alla vi mötte, satte upp lappar. Vi har varit där flera gånger varje dag samt tidig på morronen och sent på kvällen. Vi har gått igenom alla tänkbara ställen och sökt henne, men hittar henne inte. I fyra dagar efter hon försvann har hon varit på gården på Belfragegt 34 och sovit på balkongerna. Hade vi vetat att hon var borta då så hade vi hittat henne. Nu finns hon ingenstans.
Ska åka bort igen och sätta upp fler lappar i husen lite längre ifrån. Folk har varit jättesnälla och ringt och sagt att hon har varit där, men nu är hon borta. Vi går och hoppas varje gång telefonen ringer.
Tyvärr så har vi inget foto av Kiko så vi kunde inte ta med det på lapparna. Hon är vit med beige/bruna fläckar på ansiktet och bakdelen.
Sover dåligt nu och tänker på henne hela tiden. Är så rädd att någon är elak mot henne.
Mitt sista hopp nu är kattslussen, polisen och tidningen.

Det var allt för denna gång.
Ha det gott alla.

Kram Lill.


1 kommentar:

  1. Hei igjen Lill og takk for at du la igjen et spor med fine ord. Har tenkt så mye på deg og dine og om alt var som det skulle. Og ikke minst på Kjell. Håper han har det noenlunde bra etter forholdene.

    Trist med Jenny og Offe, håper de skiltes som venner og at det går greit. Vi håper det.

    Det er nok mange som ikke skulle ha dyr, så enig også der. Håper katta dukker opp til dere og at det skjer snart.

    Skulle det være noe så vet du å finne meg via e post (trondheimskarl@gmail.com) Hils Kjell så mye også. Skal hilse fra Toril som spør så ofte etter deg.

    SvaraRadera