måndag 4 januari 2010

Ingen rolig dag.


Hej på er alla.
Jaha, idag var jag tvungen att gå ut och det var riktigt skönt. Solen "tittade" fram. Allt är ju så fint nu med all snön. Ett riktigt tomtelandskap. Man väntar bara på att få se den röda tomteluvan sticka upp.

Dagen började med att jag snackade med Vibeke i telefon en lång stund. Det var jättetrevligt och mysigt. Vi hade mycket att snacka om och skrattade glatt. Kände mig glad och upplivad.
Då vi lagt på satte jag mig vid datorn för att gå in på Facebook. Men då var det roliga slut. Jag fick se Kjell och blev helt förskräckt. Han var likblek och grå på samma gång. Kunde nästan inte prata utan bara svamlade. Han försökte gå, men det gick inte.
Det första jag tänkte på var att nu får han en hjärnblödning igen.
Ambulansen kom ganska fort och de satte nålar på ham och gav han en spruta. Sen bar det av till sjukhuset. Där gick det också ganska fort. Blodprover och röntgen av huvudet. Blodproverna var bra och röntgen visade ingen ny stroke, ännu. Nu är jag bara livrädd att de ska ringa under natten och säga att han fått en stroke ändå. Usj detta var inget roligt. Nu får vi se vad dom säger i morron.
Daniel kom och hämtade mig nu i kväll. Får se om jag kan sova i natt.

Det var allt för denna gången.
Ha det gott alla.

Kram Lill.


10 kommentarer:

 1. Godmorgon i stugan vännen! Oj, nej, det var ingen trevlig dag...Hoppas att det inte är någon stroke
  Ja, det är väldigt fint ute nu med all snön...Kramiz

  SvaraRadera
 2. Men herre gud gumman vad e de ja läser ...inte igen .....ja håller tummar & tår att allt går bra ....ja ringer dej nu istället kramizar till er

  SvaraRadera
 3. Nej, så tråkigt, får hoppas att det inte är något allvarligt men visst blir man orolig!

  Kram

  SvaraRadera
 4. Hej vännen. Jag håller verkligen tummarna för att allt går bra. Förstår om du blev rädd. Du har så jättevackra bilder här. Ha det nu så gott. Tänker på dej och kramar om extra mycket.

  SvaraRadera
 5. Tack så mycket. =)
  Gott Nytt År !

  Håller tummarna för att det går bra med Kjell och att han snart får komma hem igen.

  Kram

  SvaraRadera
 6. Tack snälla, önskar dig en god forsättning

  SvaraRadera
 7. Tack vännen. Önskar dig oxå en god fortsättning på 2010. Visst är dom fina!

  Kram

  SvaraRadera
 8. Hei Lill, nå trenger dere virkelig ønsker om et godt år. Håper det går bra med Kjell og at resten av året blir lett og hanskes med for dere.

  Når jeg fikk se bildene, før jeg leste teksten, kom tanken om en skikkelig omtale - de var aldeles helt nydelige. Hvem får ikke lyst til å gå seg en tur i slikt vær.

  Håper Kjell retter på seg snart og at dere slipper bekymringene igjen. Hils så mye, med de beste ønsker for dere fra Trondheim.

  SvaraRadera
 9. Hei Lill , håper det går bra med dere . Vil bare si at jeg tenker på dere og krysser fingrene for at det går bra med din kjære . Klem fra meg

  SvaraRadera
 10. Tenker på dere Lill! Hils Kjell god bedring, det håper vi på!

  Klem fra Trondheim

  SvaraRadera