tisdag 15 december 2009

Mimmis "bebisar"......Hej på er alla. Ja så är det dags att skriva lite igen.


Det har inte hänt så mycket i det sista. Har varit hemma för det mesta och julstädat och pyntat. Orken är inte som den ska vara, så allt tar extra tid.


Rita gick igenom en stor operation och mår fortfarande ganska dåligt. Från kl.8-kl.15 tog operationen. Hon blir ju bättre och bättre för varje dag, men hon har smärtor och svårt för att behålla maten. Men hon är jätteduktig och hittar alltid det positiva i allt. Jag är så stolt över henne för det är inte lite hon har gått igenom.


I går var jag i allafall hos mina bröder Frank och Jan i Håkantorp utanför Vara. Jennie och Offe var också med. De hämtade endel möbler som Jennie har fått av Janne. Jennie ska ju hyra kusin Vibekes hus i Brunnshult utanför Mellerud så det är bra att få lite att starta med. Det mesta har hon ju redan, men det var bra att få lite till. Nu väntar hon på att kunna flytta in. Byggfirman som fixar badrummet i huset lovar att det ska bli klart "snarast", men allt händer med snigelfart. Nu har halva månaden redan gått och hon har inte kommit in ännu. Hoppas de blir klar innan jul i allafall. Jennie har sett så fram emot att julpynta sitt första egna hem. Hon har varit där och målat rummen så är det klart tills det blir inflyttning.

Vibekes hus i Brunnshult.
Ja så passade jag på att fota de små bebisane till Franks hund Mimmi. Det är första gången hon blir mamma.
Såhär gulliga är de.

Den förstfödda.Frank och Mimmi.


Ja det var allt för denna gång.
Ha det gott alla.
Kram Lill

3 kommentarer:

 1. Hei Lill , Ønsker god bedring til din datter , det blir alltid bedre og bedre for hver dag veit du : ) . Det var noen søte hunder ja du har bilde av . Holder på og baker og styrer til jul no men det går sakte for jeg sliter så mye med kroppen , det skal ikke mye til for at det blir smerter og at nattesøvnen blir ødelagt . Men jeg gleder meg til jul og i går baka jeg kanelsnurrer , horn og kokkosmakroner , er fornøyd med det ja . Ønsker deg og dine ei fortreffelig jul og ett Godt Nytt År . Klem : )

  SvaraRadera
 2. Hej Faster Visst e mina småsyskon fina hihi lite mer håriga än va ja e haha ..man blir så sjuk när man ser dom haha ...kul du börjat blogga igen fortsätt så kramizar på dej

  SvaraRadera
 3. Vilka jättesöta som hundbäbisar,

  Kram

  SvaraRadera