onsdag 9 december 2009

Nu öppnar jag min blogg igen......För 4mnd sedan hände något som gjorde att jag tog bort min blogg. Orkade inte med den just då.
Tack vare mina kompisar och specielt min brorsdotter, Vibekes "tjat" om att dom saknar min blogg, så har jag beslutat mig för att öppna den igen, men kommer kanske inte skriva varje dag utan tar det när jag känner för det.
Jag vill tacka alla mina trogna följare, både de genom bloggen och de på bloglovin' som troget har väntat och fortfarande "följer". Endel har ju tyvärr fallit bort, men jag hoppas de kommer igen.
Börjar bara med ett kort inlägg denna gången. Känner mig lite "ringrostig" efter uppehållet, men det tar jag snart igen. Först skal jag försöka göra den som den var förut, så ni kommer att se att den ändras titt som tett.
Har lite svårt för att sova. Tänker på min dotter Rita som skal gå igenom en stor operation idag. Jag håller tummarna för henne och tänker på henne hela tiden. Hon är så duktig. Klagar aldrig utan tar det med gott humör.

Rita.

Det kommer bli en lång dag tills jag får reda på hur det har gått.
Ha det gott alla. Vi "höres" snart igen.

Kram Lill.

2 kommentarer:

  1. WOW WOW HURRA ÄNTLIGEN e du tillbaka gumman ;) vad ja saknat ditt bloggande men de vet du eftersom vi pratar i tele varje dag & ja tjatar varje dag haha ...love you gumman & välkommen tillbaka

    SvaraRadera
  2. Välkommen tillbaka och hoppas att din dotter Ritas operation går bra

    Kram

    SvaraRadera