tisdag 8 januari 2013

Elvis Presley skulle fyllt 78år idag.


Hej på er alla.
Ja nu har jag tagit mig i kragen och börjat träna.... äntligen ........... det tog lång tid att "få tummen ur", men nu är jag igång.
Har gått här och funderat länge..... "är det något för mig", "kommer jag orka"......
Åkte med Annie till Friskis o Svettis och kollade på när hon tränade, men kunde ändå inte bestämma mig. Tyckte 700kr var mycket att "slänga ut" om jag inte tyckte det var något. Så fick Annie reda på att dom hade en gratis-vecka där man fick prova på. Det har jag nu gjort och tycker det är underbart efter varje gång. Nu blir det att fortsätta.
Nu ska man bli piggelin....hihi. Idag gjorde jag middag till Jennie, Annie, Daniel, Bertil. Och mig själv såklart. Princekorv, falukorv och älg/vildsvinskorven jag o Bertil gjorde. Det var gott även om jag inte är någon korvälskare.
Jennie hade med sin lilla Lana och hon var lika glad och underbar som alltid. Hon busade och lekte, sen blev hon jättetrött och somnade i mitt knä. Efter en stund lade jag henne på filt på golvet. Där sov hon en bra stund.
På kvällen gick Annie och jag en lång promenad med Tekla. Det var skönt.
Inger ringde och vi snackade en stund. Så roligt att höra från henne. Saknar henne mycket. Även Karin. Ska ta en tur upp snart och hälsa på. Då blir det en "tjejkväll". Det ska bli roligt.
Ja detta var allt för denna gång.
Nej förresten, jag glömde berätta att jag var på Folkets Park i Trollhättan i lördags och dansade till Flamingo. Det var skoj.


Ha det gott alla.
Kram Lill.                         elvis


1 kommentar:

  1. 700 kr? För vaddå? Inte är det en månad. Ett år? Oh shit. Mitt gymkort kostar 299 kr/månad, det blir 3.588 kr/år... Och jag har bara utnyttjat simhallen sedan i maj. Ett simkort kostar 1.100 kr/år... får bli ett sånt nästa gång men är tyvärr bunden till mars 2014. Så var du glad över dina 700!! Kram

    SvaraRadera