torsdag 25 augusti 2011

Snälla: rösta på Tekla.

Hej på er alla.
Först vill jag be er alla vara så gulliga att rösta på min dotters lilla Tekla. Blir jättetacksam om ni klickar på länken och sen på hjärtat för att lämna en röst.
Rösta på Tekla här:
http://ttela.se/prenumeration/tavlingar/minbastabild/1.1248493-tavlingsbidragen/1.1333061-teklas-forsta-vinter-
+++++++++++++++++++++++++++++++
Ja här har hänt så mycket i det sista så jag har inte haft tid att blogga. Ja jag har ju inte varit hemma heller så jag har inte haft min dator.
Jag har varit i Falköping hos Pelle. Fredag efter han slutat jobbet så kom han hit och hämtade mig, sen åkte vi hem till honom. Det har varit några underbara dagar och jag stortrivs där.
Vi var i skogen och plockade kantareller som Pelles mamma Karin rensade. Sen gjorde hon varma mackor tills vi kom på eftermiddagen. Underbart goda. Pelles syster Inger var också där.
Efter vi ätit tog Pelle fyrhjulingen och drog iväg ut i skogen för att jaga lite. Karin, Inger och jag hade en jättetrevlig kväll tillsammans.
Ja jag har njutit av varenda dag i Falköping.
Här ser ni ett videoklipp när Pelle kör sin Yamaha. Min "vilde"....haha...Tisdag åkte vi hit för onsdag började Pelle jobba igen. Nu kommer han hit fredag efter jobbet. Sen på lördag blir det kräftskiva här.

Igår var jag nästan hela dagen på Näl med Bertil. Han fick åka in med ambulans för de trodde han höll på att få en infarkt. Som tur var så visade det sig att vara fel.

Ja detta var allt för denna gång.
Ha det gott alla.

Kram Lill.

2 kommentarer:

  1. Tittar in och säger KRAM!

    Kati

    SvaraRadera
  2. Vilken dåre, 234 km/h! Jag hade pissat ner mig för länge sen hihi ;)

    S

    SvaraRadera