söndag 3 juli 2011

ELVIS BURNING LOVE


Denna videosnutt tillägnar jag dig BS, Elvis samlare...hihi....

Hej på er alla.
Som det ser ut nu så blir det en solig, fin dag.
Bertil kommer nu och vi ska till campingen och greja, klippa gräset och diverse.

Jag har ju en snickare här som håller på att bygga en förstukvist till mig. Han ska ha all beröm. Inte lätt att göra allt själv utan hantlangare...haha....ja jag hjälper ju till ibland. Det blir görbra och exakt som jag vill ha det. Nu kommer det bli lättare till vintern för nu kommer varken snö eller vind stå rakt på ytterdörren.

Jennie och Kiko flyttade hem till lägenheten igen igår. En stamrenovering har blitt gjort på hennes badrum så hon har varit här ett par månader. Badrummet blev bara såååå fint. Hon har valt grejerna själv. Kiko är ju en inne katt så jag har inte kunnat ha fönsterna öppna, ja, bara när hon var kopplad ute. Nu kan jag ha alla fönster på vid gavel och det är skönt.

Det händer väl inte så mycket på dagarna här nu så det blir inte mycket att blogga om. Nu ska jag ta ned alla gardiner och tvätta dom och putsa fönster och helstäda från vrå till vrå....haha.... Härligt. Sen ska jag sätta mig och göra klar mina Elvis muggar. Bara en gång till att bränna dom.

Ja så får man se vad annat som händer under dagen.

Ha det gott alla.

Kram Lill.

2 kommentarer:

 1. Tack för videon uppskattas. Long Live the King

  SvaraRadera
 2. Hei Lill!

  Har forsøkt hele helgen å komme inn å legge igjen noen ord og en hilsen og se hva du driver med. Er på hytta og bredbåndet på mobilen er "fullbooket", noe som gjør mange blogger vanskelig å komme inn på. Nå er helga over og bruken har gått drastisk ned, så nå lykkes jeg endelig.

  Tenkte på deg her for et par kvelder siden, da jeg satt og så på "Elvis store høydepunkter", det gjør jeg forreste ganske ofte. Tenker på deg, altså. Fint å se at livet går videre og du med det.

  Fortsatt en fin sommer med mange fine øyeblikk også, selv om det helt sikkert ikke blir bare slike. Slik er livet, om det kan være vanskelig å forstå og leve opp til mange ganger.

  Hei så lenge og sender med en klem jeg, fra Trondheim. :)

  SvaraRadera