onsdag 11 maj 2011

Äntligen får jag ut ett inlägg igen :)))

Hej på er alla.
Äntligen får jag gjort ett inlägg igen. Det var dags nu.

Först vill jag passa på att Gratta mitt barnbarn Christopher som fyller 21år idag.


GRATTIS Christopher......

Min dotter Rita och sonen Christopher 2009.

Vet inte vad det är med mig nu för tiden, men jag har liksom inte "ork" till att blogga. Har även tappat lusten att gå in på facebook och alla farmar och grejer jag har där, ändå går jag in på dom. Hmmmm......
Jaja, det ändrar sig nog. Här har faktiskt hänt lite saker som jag inte vill gå in på här. Detta gör att jag tappar lusten för allt. Saknar Kjell också så fruktansvärt och tror aldrig jag kommer över det.
Min dator är inte i "toppform" just nu heller. Den bara krånglar och håller på och det tar sånn tid innan jag kommer in någonstans.
Dom sista dagarna har jag passat på att vara ute och greja i trädgården. Man vet aldrig hur länge det är sol och fint. Just nu så kom det lite regn. Fast det var inte mycket som kom, men lite vått blev det och det behövdes faktiskt för det var ganska torrt.

Ja, fredag 6 och lördag 7 var jag i Gävle. Det var en fin tur. Det var jag och en kompis som åkte dit. (Hon vill inte att jag lägger ut vem det är av personliga orsaker).
Vi åkte vid halv tio tiden och stack inom min bror Janne i Håkantorp. Sedan fortsatte vi och hade en väldigt trevlig resa. Gjorde en del stopp för att äta, handla lite eller bara titta oss omkring. Åkte inom Dragoon Gate och kollade. Första gången jag var där. Det var jättefint och affären hade många fina saker.


Ett stopp på rastplatsen....

där jag passade på att ta ett bloss.

Dragoon Gate.

Goddess of Mercy.

Här fick man inte ha skor på.

Vart tog bärarna vägen????

Mitt nya "husdjur"...haha....

Här har jag hittat en stoooor man....

..och stenhård.... haha.

På hotellrummet, klar för sängen.

En sängfösare. Skål...

Vid åtta, nie tiden på kvällen var vi framme i Gävle och tog in på Scandic Hotell där vi hade bokat rum. Tänkte vi skulle gått "på byn" en sväng, men lusten försvann. Vi myste lite på rummet istället med god mat och dryck, sen sov vi jättegott.
Min kompis hade ett ärende i Gävle på lördag så vi gick upp tidigt och uträttade det. Sen bar det hemåt. Vi stannade igen på Dragoon Gate och tänkte vi skulle äta mat där, buffé, men maten såg så äcklig och flottig ut så vi ändrade oss och åkte till ett annat ställe och åt. Grillad biff med bea.sås och sallad. Pommesen tog vi bort...haha...inget för mig som inte tål fett. Ja bea.såsen åt jag bara pyttelitet av.
Sen stannade vi till i Köping där det var cruising. Många fina bilar.

Sen har det väl inte hänt så mycket här utöver det vanliga. Nu ser jag fram emot att åka till Moss, Norge, över 17maj. Det ska bli roligt. Marika och jag åker.

Vi åker redan söndag upp till min bror Roy på Dilling. Måndag ska jag kolla efter färg till att måla huset här med. Det kostar jättemycket här i Sverige. Frågade på Flügger och han där sa att det skulle gå på 30-35 000kr. Otroligt....
Ja, så ska jag ju också handla lite norsk mat med mig hem. Gött......
Tisdag, 17 maj, blir det ju först barntågen och barnas lekar och sånt, sen tänkte vi ta med brorsan och gå ut och festa lite. 17 maj är ju Kjell och min bröllopsdag också och det är första gången utan han så det är bra att få annat att tänka på.

Ja det var allt för denna gång.

Ha det gott alla. (Kati, vad var det för glas du menade? Du är gullig du. Stor kram).

Kram Lill.

2 kommentarer:

  1. Det där Dragoon Gate ser spännande ut, aldrig hört talas om det. Var ligger det? Vad är det? Vad gör man där? 17 mai, som jag skrev på Facebook, firade jag 2 år med Norska Sjømanskirken i San Francisco. Det var tider det... Stor kram til dig!

    SvaraRadera
  2. Hei Lill , trodde nesten at du hadde tatt deg en tur til kina jeg , hehe . Ser ut som dere hadde en flott tur og så flott det var der . Her regner det no og det kjennes på kroppen ja men har tatt meg en sykkeltur lell og snart etter lunsjen skal jeg prøve det nye trenings apparatet mitt , det er fra spillet WII . Der er det forskjellige treningsmåter , bla. aerobic . Må vel blende vinduene så naboen ikke tror jeg har klikka , haha . Ha en flott dag og stor klem fra meg : )

    SvaraRadera