lördag 30 april 2011

Årets första "klipp"...haha./ Grattis Norge :)))

Hej på er alla.
Ja så har man gjort årets första klipp...... av gräsmattan alltså...haha.
Var på campingen vid Dalberså och klippte gräset vid husvagnen. Det är så fint där nu när det grönskas och växterna kommer upp, men jag måste säga att det var väldigt konstigt att komma dit och ingen Kjell var med.


Utsikt från altanen.

Nyklippt....

...sååå mysigt där :)))

Så var det hem och klippa gräset här också. Bertil och Jennie hjälpte till. Jennie var jätteduktig och klippte hela alltet utom bakom uthusen, men det kommer.
Jag passade på att ta sekatören och klippa ned allt torrt från förra året. Sen krattade jag.


Jennie klipper....

...jag krattar...

...och Lima springer i vägen...haha.

Varmt blev det....

Done :))))

Mitt potatisland...haha.

Det är så fint nu och jag njuter varje gång jag tittar ut. I morron tänkte jag börja med att sätta upp ett räcke på altanen. Ska först åka till Brålanda till Sanna och låna hennes högtryckstvätt och tvätta altanen. Ja det är jättemycket att göra här, men det är så roligt att se resultatet och att få det som jag vill ha det. Nu är jag ute efter två hjul från en gammal kärra att hänga på väggen.
Så vill jag ha bort den gamla bilen som står här, en Ford Scorpio 2,0 -93'a. Vill bara att någon ska komma och hämta den. Inget att ha annat än till att ta delar av. (Vill någon ha den så hämta den).

Jo en sak till. Jennie har skaffat sig en bil. En gammal Opel Record. Den ska hon göra i ordning innan cruisingen i Trollhättan. Kanske jag ska vara chaffis???? Näää, tror inte det. Vill nog hellre ta en grogg eller två....hihi...., men på cruisingen vill jag :))), så om någon har plats i bilen, säg till.


Jennies pärla.......

..Miss Piggy :)) Ful, men kan ju bli fin med lite jobb.

GRATTIS Norge som vann över Sverige i ishockey för första gång. 4-4, straffar 6-4.Nu känner jag verkligen av att jag varit ute i solen hela dagen. Som jag skrivit förr, det är inte bara sjön som suger utan även solen. Är jättetrött och kommer nog sova gott i natt, om jag får för den som åter är utanför och jävlas. Tur jag inte är rädd av mig...:))))

Ha det gott alla.

Kram Lill.

2 kommentarer:

 1. Lill!

  Hallå... var är du?

  Hur mår du? Såg dricksglas idag som jag nästan köpte till dig... men vet inte hur dessa skulle klara posten

  Kramar och kärlek.

  Kati

  SvaraRadera
 2. Hei Lill!

  Har vært innom deg å fulgt med, men som du vel har sett har aktivitetene gått på andre områder en tid. Nå begynner jeg å komme i litt mer normal gjenge hos meg og hos dere andre. Litt problemer med å huske hvem som er besøkt og ikke kommentert dukker opp. Bare som en forklaring på min "usselhet".

  Tenker ofte på deg og dine, og det gleder meg å få være med på Campingen igjen å se at livet går videre. Håper det går like bra med dere som det ser ut for på bloggen også. I alle fall i hovedsak. Noe opp og noe ned må det nødvendigvis bli en god tid fremover.

  Minner deg om at en av årets flotteste måneder er i full gang, nyt den! Ha det godt igjen så lenge. Tenker på dere. Sender med en helt ubrukt ny og stor klem jeg. Fra Trondheim og Norge!

  SvaraRadera