söndag 10 april 2011

En toppenkväll.

Hej på er alla.
Jaha, då var denna helgen slut. Det går så fort tycker jag. Hoppas ni haft en lika trevlig helg som jag.
Och vilket väder det har varit idag. Underbart.
Har varit ute med Lima flera gånger och bara njutit. Grejade lite i trädgården, men det blev inte så mycket gjort. Tungt för mig ensam........ speciellt med skallebank och träningsverk i bena efter en toppenkväll igår haha :D


Lima.

Kan man hitta annat än vitsippor tro?

Jippie, grannens hund Elvira kom över så nu leker vi.

Det är länge sedan jag mått så bra som denna helgen. Fast jag har saknat Kjell mycket. Har hela tiden tänkt att det hade varit så mycket roligare om han också hade varit här, men jag vet att han hade unnat mig att ha roligt.
Fredag målade jag nästan hela dagen. Målar om sovrummet. Taket är det jobbigaste, men det ska bli roligt när det är klart. Vid tre tiden då posten kom så blev jag så glatt överraskad, igen. Fick ett kort från Kati. Ett riktigt vårkort med blommor som gör en glad. Tack Kati. Vad du är omtänksam och gullig. Du har hela tiden stöttat mig och gjort mina dagar så mycket bättre. Du ska veta att jag sätter så stort värde i din vänskap.

Kortet från Kati.

Jag väntar på Daniel.

Lördagskväll körde Daniel mig till Lotte i Trollhättan. Där var det sex party. Det blev en toppenkväll med underbara tjejer. Hade inte tänkt att jag skulle gå med ut efter partyt, men det gjorde jag och det ångrar jag inte. Vi gick till Stålverket. Där dansade vi hela kvällen. Det var så roligt att komma ut.

Isabelle demonstrerade...

Lite att dricka är inte fel...

Leksak.....

Gulligt med rosa...

Ha ha ha...

Sköööön....

Ahhhh...luktar gott...

Microfåååne... eller???

Här var det lite av varje....

.... även underkläder.

Dags att prova...

På Stålverket.

Innan dansen.

Klockan ett kom Daniel och hämtade mig så jag kom hem. Tack min älskade son.

Ja detta var allt för denna gång. Inte så mycket skrevet, men massor med foton :))

Ha det gott alla.

Kram Lill.

1 kommentar:

  1. Hei Lill , så morsomt : ) . Har vært på sånn pary jeg og ,dildoparty kalt de dem det visst. Mye morosamt har dem ivertfall . Ja en har godt og komme seg ut innemellom . No er det snart påske , det blir ikke noe spesielt her , stille og rolig regner jeg med . Skal ha sånn oprasjon som du har hadt etter påske , det blir spennende . Akkurat no holder jeg på og vasker til helga , blir ikke ferdig med alt i dag da men det får bli som det blir : ). Ha ei flott helg og ei fortreffelig påske . Stor klem fra meg : ).

    SvaraRadera