torsdag 28 april 2011

Datorkunnig sökes :))) / Ostbågerabatten klar.

Hej på er alla.
Ett litet inlägg innan jag lägger mig. Är ganska trött idag. Har varit uppe sen kl.05 och ute i solen större delen av dagen. Det sägs att sjön suger, men det gör solen också, speciellt nu i början.


Soluppgången i morse.

Har precis varit inne och läst bloggarna jag följer, men var för trött för att orka kommentera.
Har även varit ute på nätet och letat sy mönster. Vill ha 50tals mönster. Å vad jag retar mig på mig själv. Hade flera bananlådor fulla med gamla mönster som jag slängde på tippen då jag flyttade. Trodde aldrig jag skulle börja sy igen. Visserligen var det många mönster som var lika, men jag kunde ju sparat ett av varje. Hur dum får man vara. Jaja, jag får skaffa nya.

Idag har jag äntligen fått gjort min ostbåge-rabatt som jag planlagt länge. Det tog mig hela dagen, men jag blev nöjd med den.


Början på rabatten....

Markduken och en del av jorden är på.

Lima i koppel, sur e hon...

Rabatten är klar.

Nu är det bara att vänta på att det ska växa till sig.

Lättskött är den ju i allafall.

Har även varit ute med Lima en längre promenad två gånger samt att vi har varit ute på åkern och kastat pinne 5-6 gånger. Hon tröttnar aldrig. Jag fick koppla henne när jag grejade i rabatten och det tyckte hon INTE om, men hon stack iväg när jag inte såg det och var bara två-tre meter från tågspåret. Usch, jag vill ju inte bli av med henne också.


Lima på åkern.

Det tycker hon om.

Pinnar är roligt.

Här hörde hon att grannen kom hem.

Ja nu är det dags att få i ordning min brodyr maskin. Ska ju lämna in grejer till affären på Dalbergså Camping den 4 maj. En del har jag färdigt, men behöver göra mer. Använder inte denna datorn till broderimönstren utan har en egen till det och den går jag inte ut på nätet med. Måste ha Xp och på denna har jag Windows 7. Fick in programmen, men inte kortläsaren. Den måste jag ha för att föra över mönstren jag gör till kortet som sen sätts in i symaskinen.
Köpte en annan begagnad dator som var nyformaterad med XP.
Jaha, när jag skulle lägga in programmen på den så öppnade den inte CD'n. Det måste vara något program som ska installeras först, men jag vet inte vad.
Nu är jag lika långt. :(((
Nu letar jag någon som kan hjälpa mig med det. Kanske någon som vill ha handdukar med namn som tack.

Ha det riktigt gott alla.

Kram Lill.

1 kommentar:

  1. Hej! Oj, vad du har grejjat... snyggt! Önskar dig en fin Valborg! Själv skall jag strax gå på kungligt brölopp utan hatt... skall du?

    Kram! Kati

    SvaraRadera