torsdag 17 mars 2011

Jag tror på våren....:)))

Hej på er alla.
Här har inte hänt något speciellt utom de vanliga sysslorna. Solen har lyst så underbart hela dagen och jag hoppas det är fel det de säger att det ska snöa inatt. Ingen mer snö nu tack.
Hoppas hellre det stämmer att det ska bli 12+ grader nästa vecka. Men man kan aldrig lita på vad som sägs. Man får ta det som det kommer.
Har iallafall börjat förbereda för våren..haha...och köpt lökar idag. Ja, har man god tro kan man gå på vattnet...hehe.


Lökarna jag köpt hittills.

Tidigare idag så fick jag en så fruktansvärd saknad efter Kjell så det bara högg till i magen och jag blev helt yr och konstig. Min hjärna börjar nog fatta att han inte kommer tillbaka, fast jag går ju här och liksom väntar.

Så fick jag en kommentar på facebook som gjorde mig glad. Det var från en av mina underbara kompisar.
Hon skrev såhär: "Tror inte att du ens kan föreställa dig hur jäkla underbar du är!!!! DU är en helt otroligt underbar tjej, nästan så du borde vara olaglig..."
Denna kommentar värmde mitt hjärta.
Och igår ringde en annan kompis och ville ha med mig på tjejträff den 9 april. 12-13 tjejer är vi än så länge. Det ska faktiskt bli roligt. Måste ju börja leva igen och få annat att tänka på. Kan inte bara "gräva ner" mig här hemma. Måste få upp mitt goda humör igen.

Och tillslut ett finskt graviditetstest: --Stick upp en flaska Finlandia i hufsatufsa och vänta en stund, dra ut flaskan. Har innehållet minskat är det folk där inne!-- :)))

Ha det gott alla.


Kram Lill.

1 kommentar:

  1. Hei Lill , mange fine blomsterløker du ha kjøpt deg ja , det er koselig med blomster synes jeg . Har selv planta noen løker og er spendt på om det dukker opp , påskeliljer , tulipaner osv . De gir litt farge og glede i hverdagen synes jeg. Ja det er viktig at du kommer deg ut selv om at det er tungt . Det var en gøyal vits du hadde på slutten av innlegget ditt , hehe . Ønsker deg ei strålende helg , stor klem fra meg Randi Marie : )

    SvaraRadera