söndag 21 november 2010

Fjärilar i magen..... eller är det resfeber? ... hi hi.

Hej på er alla.

Ja idag har jag en massa fjärilar som snurrar runt i min mage. Tror dom kallas RESFEBER .... ha ha hi hi....

Landvetter flygplats.


Två dagar kvar så åker jag till Vibeke och Peter i Umeå, Sävar. Flyget går 17.30 från Landvetter tisdag den 23. Är framme kl.19.

Umeå flygplats.UMEÅ.

Universitetet.

Bagenhuset. Vackert... eller hur?

Det ska bli så skönt att komma hemifrån lite. Fast jag kommer ju vara orolig för att något ska hända Kjell, men som tur är så finns det ju det som heter telefoner.
Åker hem igen söndag 5 december kl.15 och är på Landvetter 16.30.


..... here I come.

Jag "springer" runt och packar lite, städar lite, sitter vid datorn lite. Är som en yr höna just nu. Vill hinna med så mycket innan jag åker. Sen vill jag inte glömma något heller.
Här är blött och trist idag. Tänkte jag skulle få satt upp julbelysningen ute innan jag åker, men det är för blött för att hålla på ute. Får ta det när jag kommer hem igen. Lite sent, men men...... huvudsaken är ju att det blir innan jul...... Jag ska sätta fram alla adventsstakar så får Annie sätta upp dom till helgen. Hon är så duktig min Annie så det fixar hon lätt.

Ja så vill jag Gratta Daniel Ahlman på hans födelsedag idag. (Vibekes son).

Stort GRATTIS Daniel.


Ja detta var allt för denna gång. Nu ska jag stressa vidare.... hi hi
Ha det gott alla.

Kram Lill.1 kommentar:

  1. Ha det så mysigt på din resa, skönt att komma bort lite, det behöver du efter allt som hänt därhemma. Förstår att du kommer att vara orolig, men telefoner är en bra uppfinning :) KRAM

    SvaraRadera