tisdag 27 juli 2010

Lilla Bella är död i brand.


Hej på er alla.
Dags för ett inlägg igen.
Här hemma går allt sin gilla gång. Händer inte så mycket just nu förutom att jag har börjat packa så smått. Skall flytta till Brunnshult så fort vi såld lägenheten.
Kjell mår efter omständigheterna bra, fast han har svårt att sova.
Jag har börjat bli plågad av Ischias i vänster sida och ben. Det är ett h....te när värken sätter till. Usj. Natt till igår kunde jag inte somna för det gjorde så ont. Halv fem på morronen så var jag så trött och utkörd så jag var tvungen att ta smärtstillande för att få sova. Tog de jag fick efter min Gastric Bypass. 2 alvedon och en morfin. Vilken lättnad när smärtorna försvann och jag kunde sova. Sov en två-tre timmar, sen var det roliga slut. Blev så illamående så jag ville bara spy, men kunde inte. Vi som har gjort GB kan ju inte spy längre, fast spykänslorna finns där och jag bara ulkade hela tiden och mådde "pyton". (Blir det fullt i magsäcken så kommer allt upp av eget tryck, men spy riktigt kan jag inte längre).

Hela dagen mådde jag illa och kände mig riktigt dålig. Inga morfintabletter för mig mer. Då har jag hellre ont, tror jag.

La mig att sova vid 23 tiden igår och sov så gott. Då vaknade jag av att min mobil ringer. Först fattade jag inte vad det var som lät, men efterhand som jag vaknade till så förstod jag att det var den. Det var Jennie som berättade att Annie och hennes kompisar, Anjelika och Jonas var på väg till mig. Anjelika hade fått telefon från polisen att hennes lägenhet brann och att lilla, go'a Bella var död. Bella är, eller var, syster till Lima och Tekla.
När ungdomarna kommit tog vi min bil och körde ned till stan. Där fick Anjelika snacka med poliser och andra. Även jag snackade med polisen. Fyra lägenheter var förstörda. De visste inte annat än att branden hade börjat i Anjelikas lägenhet. Där var allt utbrunnet. Å stackars lilla Bella. Hoppas hon slapp att lida.

Lima, Bella och Tekla leker.

Bella och Tekla.

3 systrar.

Tekla, Lima och Bella.

Anjelika snackade med sin före detta kille tidigare på kvällen. Hon sa att hon inte ville att de skulle vara tillsammans längre. Han sa då att det skulle hon få ångra.
Två timmar efter hörde grannen en explotion i hennes lägenhet och det började brinna. Ingen vet vad som hände eller hur branden startade. Inte förrän efter brotsplatsundersökningen som brandkåren gör.
Det kan mycket möjligt vara hennes platt-tv som exploderade för den stod på lågt så Bella skulle höra ljud när hon var ensam.
Ja ja, som den ena polisen sa till mig att även om dom hittar att någon tänt på, så är det jättesvårt att bevisa vem som gjort det.

R.I.P. Bella.

Jag tänker så på den lilla, underbara Bella. Alltid så glad och busig, som sina systrar. Nu ligger hon i en liksäck. Det känns så overkligt. Tur att jag inte haft så mycket med henne att göra. Då hade det varit jättesvårt. Tänker på Anjelika nu och hur lessen hon är.
Är det så att någon orsakat detta, då måste den personen vara alldeles klar för dårhuset.
Är det Tv'n eller något annat som orsakat det så var det tur att Anjelika inte var hemma. Synd bara att Bella var hemma. RIP Bella.


På grund av att det kan hända sådana saker brukar vi aldrig lämna hundarna ensamma hemma. Fast ibland är man ju tvungen. Fast då bara för en kort stund. Om man tex går i tvättstugan eller sticker till affären.

Ja detta var allt för denna gången.

Ha det gott alla.

Kram Lill.


2 kommentarer:

 1. Usch, mardrömmen är ju att något händer min älskade Cornelia när jag inte är hemma. Allt annat (nästan) kan ju ersättas, men inte hon. Hoppas hon inte slapp lida!

  KRam

  SvaraRadera
 2. Hej! Gick in på din blogg för att skänka dig och din familj en tanke...läste det som hade hänt...jag beklagar.

  Ha det så bra du kan ha det...

  Kati

  SvaraRadera