måndag 19 juli 2010

En trist dag på många sett.

Hej på er alla.

Ja idag har det varit en trist dag på många sett. Det har varit grått och trist ute och det regnar.
Sen blev Kjell sjuk och jag fick ringa ambulansen. De körde honom först till Näl sen till Uddevalla Lasarett där han nu ligger.
De ger honom blod för hans HB var väldigt lågt.
Vet inte ännu om det var både en stroke och hans cancer som spökar eller om det bara är cancern.
Det är så svårt att inte veta hur det går. Han har blitt så mycket sämre bara på några dagar.
Nu hoppas jag iallafall att de behåller han på sjukhuset en tid så de får kollat han riktigt.
Annars brukar de skicka hem honom så fort de kan. Det är ju inte klokt hur det har blitt inom sjukvården. Allt går som på löpande band. Snabbt in och snabbt ut igen.

Ja detta blev bara ett kort inlägg.

Ha det gott alla.

Kram Lill.


3 kommentarer:

 1. Hei igjen Lill

  Forsøkte for ei stund siden å legge inn en kommentar her fra mobiltelefonen. Det ser ut for at det ikke fungerte. Jeg prøver igjen fra PCen.

  Takk for trivelig besøk hos meg med dine kommentarer, jeg setter stor pris på de. Når det gjelder Kjell og sykehusnesøket på nytt, blir ordene så få for meg. Det første som kom var, ikke nå igjen! En kan undres at noen skal bli satt på prøve så mye, ja langt over det en kan tro en kan makte. Jeg har ingen forklaring på det, annet enn at jeg flere ganger har opplevd at : Herrens veier er uransakelige. Det kan være vansklig mange ganger å skjønne at det kan være mening i noe som er så meningsløst for oss, vi får sette vår tro til at vi ikke skjønner alt og skal vel heller ikke det.

  Det eneste jeg kan bidra med nå er at jeg skal tenke enda mere på dere om dagen, ja når jeg legger meg også. Det gjør jeg hver dag og flere ganger for dagen mange ganger. Dere står som dere vet høyt på lista mi for mine tanker. Som jeg har sagt tidligere, skulle jeg ønske at jeg kunne ha vært til stede med en god klem og min støtte. Hadde det bare ikke vært så langt unna og helsa har vært bedre.

  Lov meg å hilse Kjell så mye med det, jeg mener det Lill, av hele mitt hjerte. Jeg tror du tro det også. Nå må grensen være nådd for deres del og at gode dager bare fortsetter, uten slike vonde avbrudd. Vi får be om det, om jeg tør foreslå. Vi har vel begge den tro inne i oss, til tross for at tvilen kan ta overhånd? Ikke sant?

  Håper dere begge får en rolig natt med god søvn og at det snur seg til mere glede for dere. Ha det riktig godt, som jeg sa i et innlegg her, vi sier som Marius - vårt yngste barnebarn så ofte sier: "Æ klart det! Det gjør vi, vi skal klare det, dere også! God natt til dere fra Karl. Og all lykke ønskes dere fra Trondheim.

  SvaraRadera
 2. Hei Lill og igjen takk for din støtte og fine ord. Jeg undres hvordan du kan bry deg om andre med de påkjenninger dere har hatt.

  Det er først og fremst for å se hvordan det går med Kjell jeg er innom nå, er så spent om han er bedre. Jeg håper virkelig det. Dere er fortsatt i mine tanker som vanlig. Hei så lenge, håper å få høre hvordan det går snart.

  Klem fra Karl i Trondheim.

  SvaraRadera