lördag 1 maj 2010

Nu är det inte många dagar kvar.


Hej på er alla.
Ja idag är det 17 dagar på LCD diet. Att jag klarat så långt...... stolt över mig själv...... hi hi....
Men jag bytte från Modifast till Nutrilett. Var så trött på Modifast så jag ville spy. Men jag tycker inte om Nutrilett. Kycklingsoppan trodde jag skulle vara god, men den är äcklig. Smakar ju inte kyckling utan mer som ärtsoppa. Visserligen älskar jag ärtsoppa, men denna soppan har någon krydda eller något annat som jag blir illamående av. Känner den äckliga smaken lång stund efter jag ätit. Men jag ska äta upp det som är kvar, sen kommer jag ALDRIG mer köpa den.
Sist så kokade jag vatten med en liten bit buljong och aromat i. Då smakade den lite bättre, men eftersmaken var ju kvar.

Nu är det bara 4 dagar kvar tills jag opereras. Är så nervös och orolig nu så jag sover inte mycket. Fasar för hur det blir efteråt. Innerst inne tror jag väl det går bra, men man vet ju aldrig......
Onsdag åker jag med Jumbolansen kl.12. Är på Sahlgrenska kl.14. Där får jag vänta 4 timmar. Ska läggas in kl.18. Får ta med en bok, lite handarbete och min "mat". Så sätter jag mig någonstans där, kanske i TV-rummet på avdelningen jag ska till. Hade det varit lite längre tid så skulle jag hälsat på min kompis i Gårdsten, men nu blir det för kort tid för det.
Synd att Jumbolansen inte går lite senare också, men det är sista resan kl.12.
Så får vi se om jag tar den hem igen eller om Daniel hämtar mig.

Nu sitter Jennie, Annie och Kjell i köket och äter kinamat. Det luktar gudomligt gott.... mmm..... om jag kunde ätit lite, men men det får gå. Har nog ett par tre hårda månader framför mig nu.

Ja detta var allt för denna gång.
Ha det gott alla.

Kram Lill.


3 kommentarer:

 1. Hallo Lill!
  Høres ikke særlig smakfullt ut den maten du skal forsøke å kose deg med nå, men du får tenke på at det er en overgang til bedre og lettere tider. Litt dårlig gjort av Jennie, Annie og Kjell da, men en kan vel ikke forlange at de skal ha samme kostholdet heller. :)

  Tenk at det bare er fire dager igjen nå, syntes det nesten var en evighet til da jeg fikk høre om den. Vi krysser fingrene vi Lill for resten av tiden og operasjonen, du har vært veldig flink synes jeg. Har faktisk smakt Nutrilett jeg også, så jeg skjønner hva du snakker om. Da jeg smakte tenkte jeg, dette er en bare nødt til å slanke seg om det brukes, det kan ikke gå an å få i seg store mengdene. Da får en jo virkningen... :)

  Hei så lenge, og hils Kjell. Håper det går bra med han også etter siste operasjon.

  En stor klem til dere fra Karl

  SvaraRadera
 2. Hoppas det går bra det är du värd kram Gunilla

  SvaraRadera
 3. Hei igjen Lill og takk for kommentarene hos meg igjen.

  Jeg måtte bare innom å ønske deg lykke til på torsdag, du drar vel i morgen etter det jeg husker. Dattra vår , vår førstefødte har bursdag på torsdag den 6. også, så jeg husker å huske deg. Skjønner godt at det har vært litt vondt i magen i dag og i det siste, det ville ha vært rart uten det.

  Du får ha en god tur i morgen, og igjen lykke til på torsdag.

  En god klem fra Karl

  SvaraRadera