söndag 18 april 2010

Väldigt svårt att vara utan mat.

Hej på er alla.
I dag har jag varit i Frändefors och hämtat Jennie hos Patrik. Det är helt underbart väder och det var så skönt att komma ut lite. Älskar att se nu när vitsipporna tittar upp överallt. Det finns inget finare och mer vårligt än en björkdunge full med vitsippor. DET är våren för mig.
Igår var jag uppe i Brunnshult hos Daniel och Annie och sydde gardiner till köket. På vägen hem åkte jag inom Sanna i Brålanda. Hon hade köpt en parfym och en kräm till mig i Turkiet. Den doftar underbart.

Salvador Dali: DALISSIME.........

.....flaskan är näsa och mun.

Jennie gjorde middag idag. Jag klarar inte riktigt av det just nu. ÅÅÅÅ det luktade jättegott. Det är så svårt när jag själv inte får äta. Klarar inte av att vara i samma rum när dom äter. Tog mitt vattenglas och satte mig vid datorn. Fast matlukten kommer jag inte ifrån.... :(
Nu är det fjerde dagen utan mat. Bara Modifast och vatten. 17 dagar kvar. Jag får trösta mig med att jag redan gått ned 4 kg.

Jag önskar att det var över nu och två tre månader framåt, men som min mamma alltid sa: önsk i den ena näven och spotta i den andra så ser du vem du får mest i..... ha ha .... Ja det är bara att kämpa på.

Men jag får så vansinnig lust att bara vräka i mig en stor portion med mat ibland. Då blir det ½ liter vatten istället. Sen kan jag ju inte neka för att detta är svårt, jättesvårt. Förutom att vara utan mat så kommer det massa konstiga tankar emellanåt. "Kommer jag att klara av det. Kommer jag att vakna efter narkosen. Kommer jag att ha mycket ont. Blir det komplikationer". Ja en massa dumma tankar. Så kan jag tänka på hur det ska bli för mina älskade barn om jag inte vaknar igen osv. Känner mig väldigt ledsen innimellom och har nära till tårarna. Tittar jag på TV och det är något ledsamt där så kan jag knappt hålla mig utan tårarna kommer.

Men det är ju en väldigt stor omställning för min kropp nu så det är nog bara normalt.

Så vill jag hälsa till min goda vän i Trondhjem. Håller tummarna och tänker på dig Karl.

Nu ska jag gå och "äta" en portion Modifast. (4 pr dag).

Ha det gott alla.

Kram Lill.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar