söndag 4 april 2010

En jättefin Påskafton för oss, men så tragisk för andra.


Blommor jag fick av min gulliga Annie.

Hej på er alla.
En jättefin påskafton har vi haft här. Med mycket god mat och trevligt sälskap. Annie och hennes kompis Angelica, Daniel, Bertil och min kompis Marika var här. Jennie var på Elmia och Rita kommer i morgon.

Annie löjlar sig... haha....

Angelica.

Angelica hade med sin hund Bella som är Lima och Teklas syster. Hon är jättegullig och ett riktigt matvrak.

Bella. (Lima o Teklas syster).

Gott med lite vila efter all mat.

Jag har lite svårt för att skriva just nu. Känner mig så lessen och gråtferdig. Ja jag mår riktigt dåligt. Min kompis ringde förut och berättade om hennes dotters kille som också var på Elmia idag. Han råkade ut för något så fruktansvärt så det finns inte ord. En så jätteglad och genomgod kille. Och jag tänker på hans tjej och hans föräldre. Va de går igenom nu, det ska ingen behöva gå igenom. Samtidigt blev jag så orolig för min Jennie, men hon är hemma i Vänersborg igen och allt är bra.
-----------------------------------------
Det var strax efter klockan 13 som en person blev påkörd vid påfarten till E4:an norrut vid Ekhagsrondellen.


Den skadade fördes med ambulans till Länssjukhuset Ryhov. Där tog man sedan beslutade att mannen skulle föras till Universitetsjukhuset i Linköping. Något som tyder på allvarligare skador.
-----------------------------------------
Jag håller tummarna att allt går bra.

Detta var allt för denna gången.

Ha det gott alla.

Kram Lill.


1 kommentar:

  1. Hei Lill , ja desverre er det ulykker som skjer og jeg synes det skjer ofte jeg da . Vi får håpe det gikk bra : ) . No er påsken snart over for denne gang og den har vært grei . Været er nydelig men har desverre ikke fått gått på ski for jeg har ikke . Men snøen har også forsvunnet mye her no så våren melder seg no og godt er det . Håper det står bra til med deg og dine . Ha en fortreffelig dag , Klem : )

    SvaraRadera