tisdag 29 december 2009

En vit jul fick vi i år.


I köket.
Lägg till bild
Hej på er alla. Hoppas ni mår bra och har haft en fin jul. Ja den blev ju i allafall vit som jag önskade. Mysigt, men kallt. Brrrr........

Vår julgran.

Har inte gjort så mycket i det sista. Bara varit inne i värmen och tagit det lungt. Är trött på all julmat och alla gotterier, så efter nyår ska det bli gott när allt blir normalt igen. Jag älskar julen, så det är inte det, men ibland kan det bli för mycket av det goda. Hehe.....
Såhär ser det ut på uteplatsen på framsidan. Lamporna är nästan helt nedsnöade.


Köksfönstret.Uteplatsen.

Innan jul målade jag min stora tomte. Den är av vit lera så den behövde inte brännas i porslinsugnen och tur var ju det. Den hade aldrig fått plats där. Såhär ser den ut.

Omålad.

Påbörjad.

Klar.

Han fick stå på hörnbordet.

I förrgår var jag hos Jennie i Brunnshult. Hon börjar få det så mysigt där. Hon är duktig min underbara dotter. Inte rädd för att ta i heller.

Det är så mysigt med ljus i fönstren.

Så är även plåten framför kaminen på plats. Det blev jättebra, förutom att kaminen står snett i förhållande till den gjutna plattan, men det fick bli som det blev. Kaminen ska ju flyttas längre in sen när väggarna fått brandsäker gips. Nu måste den stå lite ifrån väggen för att vara godkänd av sotarn. Men bra blev det och varmt är det. Det är huvudsaken.


Ja detta var allt för denna gången.
Ha det gott alla.

Kram Lill.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar