fredag 18 oktober 2013

Uppdatering... bättre sent än aldrig :)

Hej på er alla.
Dags för ett inlägg igen :)
Vad har då hänt här sen sist? Jo jag har fått träffa mitt barnbarn, Melissa, nästan varje dag och det är underbart. Hon är så fin och gullig. Måste säga att Daniel är en så fantastisk pappa. Melissa går före ALLT annat. Han är så tålmodig, omtänksam och god mot henne. Jag beundrar honom. Melissas mamma ska vara så glad att hon har en pappa som verkligen bryr sig och alltid ställer upp för sitt barn.

Melissa o pappa.

Faster Annie o Melissa.

Sen mår jag själv inte så bra just nu. Trodde ju att jag hade mött någon jag kunde leva mitt liv med, någon som var ärlig, men det var inte alls så. Skenet bedrar, tyvärr. Och är man dum och går på allt, så är man. Får skylla mig själv som är godtrogen och lätt att lura :(  Nu sitter jag bara igen med skulder o mindre inkomst för att jag var så dum. Fy fan, säger jag. Inte ens det jag broderade jackor till ett band för har jag fått. Vet att de tre andra har betalat till den fjärde, men det behöll han själv. Och inte ett ord säger han till mig. Nästa gång blir det att sätta in direkt till mig. Sen gick hans bil sönder, startmotorn. Vem köpte startmotor tror ni? Jo jag, ........dum som jag är. Men en sak är ju positivt. Jag saknar honom inte och har inga som helst känslor kvar. Tycker nästan synd i honom som måste leva sitt liv på svek o lögner.
Ja ja, nog om det.
Förr förra helgen kom Pelle hit på fredagen. På lördagen åkte vi till Prästkragen i Naum, Vara. Där hade vi bestämt att träffa Lena, Ingalill och Conny. Rhodos spelade där. Vi ville överraska Fredrik som spelar gitarr i bandet. Och han blev verkligen överraskad. Han är en underbar kille.
Vi hade så jätteroligt. Min bror Janne och hans dotter Linda kom också.
Rhodos.

Lena o Fredrik.


Pelle o Ingalill.

Fredrik checkar ljudet o Ingalill o Conny dansar.

Fredrik.

Min bror, Janne o hans dotter Linda.

Ingalill dansar med Janne.

Conny.

Jag o Linda.
Förra helgen hade jag besök av Gunnar från fredag till söndag. En trevlig helg.Nu ser jag bara fram emot den 2/11 då jag ska med Pelle, Lena, Ingalill och Conny på Halloween Blues i Falköping. Det ska bli såååå skoj :)
Men först ska jag åka med Pelle hem nu på söndag och stanna några dagar. Då hoppas jag att träffa Inger, fast hon har mycket med valparna just nu, så det får kanske bli nästa gång. Jag saknar henne så mycket. Vi har det alltid så roligt på våra tjejkvällar.
Karin vill jag i alla fall träffa denna gången, så det får bli en tur till Hjo. Vet att hon frågar mycket efter mig.
Så vill jag att min underbara brorsdotter, Vibeke, ska veta att jag tänker på henne och håller tummarna för henne. Älskar dig, fasters gumma.
Detta var allt för denna gång.
Ha det gott alla.
  my


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar