måndag 10 december 2012

Repris av min film....

Hej på er alla.
Måndag kväll..... herregud det är bara 2 veckor till julafton. Tiden går för fort....hihi. Jaja, det hinns med :))) I morron eller onsdag åker jag till Falköping, Tiarp, till Pelle och hämtar mina julsaker o lite annat. Onsdag ska jag hem till Inger och sova över och äta gott o dricka lite vin. Karin kommer också. Det ska bli så roligt att träffa dom igen. Saknar dom jättemycket. Dom är så underbara båda två och jag älskar dom.
Idag har jag varit över hos Annie och vi har grejat i källarförrådet. Mina saker.... usj vad mycket jag har. Det får bli tippen någon dag snart. Sen var vi på middag hos Bertil. Fläsk o bruna bönor. Jättegott. Bertil är en underbar kompis och ställer alltid upp.
I lördags var jag på Babylon. Det var jätteroligt där och jag träffade.......??? Skulle ni allt vilja veta vem det är...haha. Tror jag börjar bli lite kär... hihi. Han är jättegullig.... tycker jag i alla fall. Sen får tiden visa. Skitsnack får man alltid höra, men det struntar jag i. Gör mig alltid en egen mening. Jag är absolut  inte felfri själv så jag dömer ingen.


 
 Ni som har följt min blogg vet ju hur det har varit med Kjell och hur svårt det var både innan han dog och när han dog. Vet inte om jag någon gång hittar en som är lika snäll, trofast och underbar som han var, men jag hoppas ju så klart. Jag är ju en "enmans" kvinna/kärring...hihi.... och vill inte ha något strul. Livet är för kort för att strula och "det ska va gott att leva, annars kan det kvitta...." Och just nu så tycker jag livet är gott och jag mår toppen. Kanske på grund av HAN, men vi får se hur det blir.
Detta var allt för denna gång.
Ha det gott alla. Och Vibeke, jag tänker på dig gumman och håller tummarna.
Kram Lill.

  elvis


1 kommentar:

  1. TACK Älskade Gumman <3 Saknar dej så ska du veta !!!

    SvaraRadera