fredag 10 december 2010

Kjell är på sjukhuset igen.

Hej på er alla.
Ja nu är Kjell på sjukhuset igen. Han var jättedålig och hostade blod. Hade ingen ork och blev andfådd bara av att röra sig. Är så orolig för honom. Och nu till julen också. Hoppas han kommer hem innan. Vi får ingen bra jul utan honom. :(((
Ambulansen kom och hämtade honom vid tre tiden igår. Han gråt och var jätte ledsen.
Jag har svårt för att sova nu och bara tänker på honom. Måtte det bara gå bra. Håll tummarna kära vänner.

Här kommer ambulansen.

Underbara killar som tar hand om min älskade Kjell.

Annars så hände det en bra grej igår i allafall. Schenker kom med vår luftvärmepump. Den har vi väntat länge på. Va stor den var. Nu väntar vi bara på han som ska sätta in den och på elektrikern som ska dra ström till den. Va skönt det ska bli att få den igång. Det enda problemet är vart vi ska sätta den. Vill ju inte ha en stor, skrymmande "mojäng" var som helst. Samtidigt ska den ju fylla sin funktion.

Äntligen kom luftvärmepumpen.

Den var tung........

Stor är den också.

Orkar inte skriva så mycket mera nu. Sätter ut lite foton jag tog ute igår. Vädret var så underbart. Skulle varit ute och skottat, men jag orkade inte. Är inte så stark efter min Gastric Bypass och har så mycket att göra inne. Ryggen är inte så bra heller och jag har ont hela tiden.

Riktigt mysigt är det med all snö.....

fast kallt......

och riktigt "trollskt"......

bara den röda tomteluvan som fattas.....

hoppas han kommer till jul med glädje.

Ja detta var allt för denna gång.

Ha det riktigt gott alla.

Kram Lill.

2 kommentarer:

 1. Ikke nå igjen Lill! Du vet jeg tenker på dere støtt, hver dag. Fingrene "krysses" også, fortsatt. Dere står fortsatt og for alltid i mitt hjerte i håp om at det skal ordne seg snart at dere får gode og smertefrie dager sammen. Det fortjener dere begge to.

  SvaraRadera
 2. Hei Lill , Det var trist og høre at han måtte på sykehuset igjen da , du skal vite at jeg har dere i tankene . Krysser fingrene at din kjære kommer hjem til jul .
  I helga skal vi ned til min mor i Molde for og levere julegaver for så og reiser norover mot Tromsø til jul . Det blir mye kjøring men det skal bli kjekt og se dem igjen .
  Fine bilder du har tatt ja .

  Måtte dere få ei fortreffelig førjulstid og han Kjell bli bedre igjen .

  Stor klem fra meg : )

  SvaraRadera