lördag 13 mars 2010

Välkommen lilla Angel.


Hej på er alla.
Ja nu får jag skriva ett inlägg igen. Det blir inte så ofta numera. Det är precis som om hjärnan står still varje gång jag går in för att göra ett inlägg. Det är plötsligt helt "tomt" och jag hittar inget att skriva om. Hoppas det ändrar sig med tiden. Förr hade jag hur mycket som helst att skriva om. Då blev det inlägg varje dag.

Ja nu vill jag säga GRATTIS till Vibeke och Peter som fick sin lilla Angel idag. Hon kom kl.07,42 i morse, 50cm och 3720g. Välkommen lilla Angel.

Idag har vi varit och köpt en soffa till Annie. Daniel körde hem den för han har drag på bilen.
Nu är Annie och Daniel i Håkantorp hos mina bröder, Frank och Jan.
Jag var en liten sväng inom Stina idag och det var riktigt trevlig att snacka lite. Jag passade på att köpa lite Alpnaerings-kryddor. De är så goda. Stinas dotter Linda säljer dom. De går bara att få tag i på hempartyn. Deras vitlökskrydda är favoriten.

Den smakar som färsk vitlök. En burk kostar 175kr, men räcker jättelenge. Det är stora burkar som räcker till 5 ströare.

Köpte en ny krydda också, vitlökspeppar.
Den var jättegod. Priset för den är 199kr.Detta säljer de:
Matprodukter: Kryddor, Buljonger, Soppor, Såser, Desserter, Mat övrigt, tomma kryddströare, tillbehör mat.
Hälsoprodukter: Viktminskning, Vitaminer Mineraler Omega3, Hår Hud Naglar, Mage, Pollenallergi, Utrensning, te, tillbehör.
Swissform Hudvård: Kroppsvård, Ansiktsvård, Fotvård, Specialvård, Solprodukter, Aromaoljor, tillbehör Swissform.

Ni som inte testat Alpnaerings produkter borde göra det. Ni kommer att "fastna" för dom. Vi kan inte vara utan dom.

Ja detta var allt för denna gång.

Ha det gott alla.

Kram Lill.


1 kommentar:

  1. Koselig å se deg i farta på bloggen Lill. Har lurt på hvordan det står til, tenker på dere vet du. :) hver eneste dag. Hils og ha det fint. Må innom å gratulere jeg også nå, ser jeg. Ha det fortsatt godt fremover og hils så mye!

    SvaraRadera