lördag 20 februari 2010

Snö, snö och åter snö.......
Hej på er alla.
Ja nu är det dags att skriva lite igen. Det går lång tid mellan gångerna nu. Jag har inte haft varken tid eller ork. Men här kommer ett litet inlägg i allafall.

Jag vill passa på att tacka alla för gratulationerna på min födelsedag den 18. Tack snälla ni för alla mail, sms, telefonsamtal och uppvaktning. Specielt vill jag tacka de underbara symötetjejerna Sanna, Susanne och Iren för blommorna. (Vi har symöte varannan tisdag). Tänk va snopen jag blev när de ringde från blomsteraffären och undrade om jag skulle vara hemma för de hade blommor till mig. Va glad jag blev. Så fint gjort av er. Om ni visste hur mycket jag värdesatte detta.

Ja nu har vi fått snö så det förslår. Tycker det är fint med snö, men nu får det vara nog. Nu längtar jag bara till sol och värme. Det gör nog de flesta med mig.

Jennie har flyttat från Brunnshult och in till en lägenhet i Brålanda. Det blev för mycket för henne nu med all denna snön. Daniel bor i Brunnshult nu istället och han stortrivs. Han är ju kille och stor och stark, så han klarar av detta med att såga och klyva ved. Dessutom har han ju körkort och bil, något Jennie inte har. Det är nästan ett måste om man ska bo där.

BRUNNSHULT.

...i vinterskrud.....


Det är en till som stortrivs i Brunnshult och det är Zita. Hon kan springa ute så mycket hon vill nu och det passar den lilla damen bra. Kunde hon bara låta dessa stackars små fåglarna få ha maten ifred. Ja fröna rör hon inte, men talgbollarna. Hon tror det är bollar och vill leka med dom. Högt kan hon verkligen hoppa. Daniel håller på att bygga nya fågelbord till fåglarna. Det är synd i dom nu. Hörde på TV att dom räknar med att bortåt 90% av småfåglarna dör nu. Det är ju hämskt.


Så har Zita blivit "storasyster" till en av min brors valpar. Hon är jättegullig mot den lilla och de leker så fint. Den nya valpen är en flicka och heter Lima.ZITA.

...i sin egen fåtölj.


LIMA.

Det är tryggt i husses famn.


Annie har flyttat in i Daniels lägenhet. (Han har ju en insatslägenhet här i Vänersborg). Ja så nu har vi inga barn hemma. Det känns konstigt, men också skönt. De kommer ju och hälsar på nästan varje dag. Annie har också skaffat sig en liten valp, Tekla. Hon är så fin och duktig och syster till Lima.


TEKLA....

..... i snön.....

..... brrrrr..... kallt....

...... va skönt att få jacka på när det blåser.

Jag är hundvakt för alla tre på vardagarna då Daniel och Annie är i skolan.
Undrar va detta e.............

Just idag är jag helt ensam här. Ja det har jag varit sedan tisdag den 16. Då lades Kjell in på sjukhuset i Uddevalla. Onsdag opererades han för sin cancer. Denna gången var det inte njurarna som tur är. Han tog ju bort den ena njuren i maj 2009 och har bara en kvar. Nu är det urinblåsan han har cancer i och detta är andra gången han opereras där.Hoppas det räcker med denna gången nu, men vi får bara vänta och se vad proverna visar.
Han har gått igenom mycket nu. Det är ju inte länge sedan han fick en blodpropp, (för 4'e gång) och fick åka in med ambulans. Sedan hjärnblödningen i 2006 har han hela tiden drabbats av något nytt med jämna mellanrum. Nu måste han ha rullator när han går.
Ja man kan inte göra annat än att hoppas på det bästa.

Det var allt för denna gång.
Ha det gott alla.

Kram Lill.


1 kommentar:

  1. Nå fant jeg endelig livstegn her :), koselig det Lill. Som jeg har sagt, må det snart være nok plager for Kjell. Synes han må få fri nå, slik at dere begge kan nyte livet igjen. Vi får håpe på at operasjonen er vellykket og at legevitenskapen greier å ta knekken på sykdommen.

    Jeg er så enig med deg angående vinter og snø, nå har vi hatt nok av det, mer enn nok! Kulda er litt tøffere å mestre nå for meg etter at jeg fikk Kols. Det har vært ekstra mye av den også denne vinteren, føler jeg.

    God helg og fine dager mot lettere tider for dere. Hils Kjell så mye. Mange sommervarme klemmer fra vinterkalde Trondheim til dere!

    SvaraRadera